دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳  |  Monday, 17 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۵۵۴
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰
پیشکسوت بسکتبال در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

عنایت آتشی، پیشکسوت بسکتبال به خبرنگار«دیباچه» گفت: بازی مقابل هر تیمی حساسیت خودش را دارد بنابراین نباید هیچ تیمی را دست کم بگیریم. بازی نخست تیم ملی با قزاقستان خواهد بود ما قبلا هم مقابل این تیم قرار گرفتیم و اتفاقا برنده هم شدیم به همین دلیل پیروزی در این دیدار هم خیلی دور از ذهن به نظر نمی رسد. ولی این را هم باید در نظر بگیریم که قزاقستان کادر فنی خود را تغییر داده است و ازن نظر فیزیکی هم قد و سایز بلند و قوی دارند اما اگر یک آنالیز درست داشته باشیم و بازی سرعتی انجام دهیم مقابل این تیم در خانه می توانیم به پیروزی برسیم.

مقابل سوریه و قزاقستان محکوم به برد هستیم

وی در پاسخ به این سوال که ما سال گذشته مقابل سوریه نتیجه را واگذار کردیم آیا ممکن است این اتفاق در این دیدارهم رخ بدهد؟ گفت: بله متاسفانه ما سال گذشته طی یک اتفاق بازی را به تیم سوریه واگذار کردیم اما همانطور که گفتم یک اتفاق بود و نباید خیلی این تیم را برای خودمان بزرگ کنیم. سوریه شرایط خیلی مناسبی ندارد هم از نظر جنگی که در کشورشان بود و هم از نظر بیماری کرونا تیم ملی شان روزهای خیلی مناسبی را سپری نکرده است. به نظرم اگر تیمی را دست کم نگیریم می توانیم برنده از زمین مسابقه خارج شویم.
اتشی در مورد شانس صعود به جام جهانی توضیح داد: تیم ملی ایران در این دو دیدار محکوم به برد است چرا که در گروه بعدی باید مقابل تیم های قوی تری چون استرالیا، ژاپن و چین بازی کنیم بازی همیشه مقابل تیم های شرقی سخت است. حضور در جام جهانی کار آسانی نیست کار تیم ملی ایران هم فقط در مرحله دوم سخت نخواهد شد به هر صورت ما در این مسیر هرچه جلوتر برویم کار سخت تری خواهیم داشت. بنابراین نیاز داریم با یک برنامه مدون پیش برویم تا شاهد تکرارگرفتن سهمیه جاک جهانی باشیم. گرفتن سهمیه کار آسانی نخواهد بود ولی دور از ذهن هم نیست.
این کارشناس بسکتبال در پایان درباره تعویق مسابقات لیگ به دلیل اردوهای تیم ملی بیان کرد: تعویق مسابقات لیگ شاید منطقی به نظر برسد ولی به هر صورت تصمیمی بود که کمیته برگزاری مسابقات گرفته است. زمان جدید برگزاری مسابقات هم مشخص شده و قطعا با معرفی رییس جدید فدراسیون می‌توانیم شاهد نظم بیشتری در فدراسیون و برنامه های تیم ملی و رقابت های لیگ باشیم. حالا آنطور که شنیده می شود انتخابات ریاست جدید فدراسیون تا قبل ازعید برگزار خواهد شد.

گفت و گو از : فریبا جلیل خانی 

برچسب ها: عنایت آتشی ، بسکتبال
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار