چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۵۱۰۳۴
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۶ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰

چرا علی دهکردی در دهه ۷۰ سوپراستار نشد؟

به گزارش دیباچه ، بدون شک علی دهکردی از جمله چهره های با استعداد و توانمند عرصه بازیگری سینما و تلویزیون است که متاسفانه علی رغم تلاش های زیادی که در طول سالها فعالیتش در بازیگری انجام داده ، اما به واقع به حقش در این جایگاه هنری نرسیده است . 

زمانی که با فیلم « از کرخه تا راین »  اثر ابراهیم حاتمی کیا به شهرت رسید ، فرصت خوبی برایش بود تا به واسطه این حضور موفق ، تبدیل به یکی از سوپراستارهای  دهه 70 شود اما شاید انتخاب های اشتباه این بازیگر و یا بدشانسی او در پروژه هایی که به دهکردی پیشنهاد شد ، مانع از رسیدنش به این جایگاه مهم شد. 

چرا علی دهکردی در دهه ۷۰ سوپراستار نشد؟

برخی در مورد کیفیت بازی او معتقدند که ، پتانسیل خوبی برای ایفای نقش های منفی دارد  که می تواند با حضور در چنین نقش هایی ، هنرش را به رخ بکشد ؛ او خود در چند مصاحبه بر این نکته اذعان داشته که از بازی در نقش های مثبت خسته شده و مایل است تا در نقش های منفی نیز حضور پر رنگی داشته باشد.

شاید یکی دیگر از دلایلی که باعث شد دهکردی در یک دوره ای متوقف شود ، حضور متوالی او در پروژه های تاریخی  و مذهبی بود که از او یک چهره مثبت ساخت ؛ این هنرمند که فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی و بازیگری از دانشگاه تهران است ، به خوبی می داند که برای رهایی از این شرایط سخت ، باید با انتخاب های درست و حضور در پروژه های مطرح به خصوص در نمایش خانگی که این روزها بازارش حسابی داغ است ، سر زبان ها بیفتد. هرچند بازی دهکردی در سریال « احضار » هم نتوانست کمکی به او کند و اثر ضعیف علیرضا افخمی ، برای علی دهکردی ، دستاورد مثبتی به همراه نداشت . 

دهکردی که در پروژه عظیم « سلمان فارسی » به کارگردانی داوود میرباقری نیز حضور دارد ، به تازگی در سریال« مستوران » به کارگردانی مسعود آب‌پرور و تهیه‌کنندگی عطا پناهی با گریمی متقاوت ظاهر شده که باید دید نقش جذابی از آب درآمده یا نه.

چرا علی دهکردی در دهه ۷۰ سوپراستار نشد؟

تا کنون نیمی از تصویربرداری سریال تلویزیونی «مستوران» انجام شده و بازیگران دیگری از جمله حمیدرضا آذرنگ، نازنین فراهانی، رویا میرعلمی، بیژن بنفشه خواه، رابعه اسکویی در آن ایفای نقش کرده اند . 

گفتنی است علی دهکردی در سال های اخیر  در خانه سینما فعالیت جدی صنفی داشت  و تلاش زیادی کرد تا در انجمن بازیگران ، حضور موثری داشته باشد. 

برچسب ها: علی دهکردی
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴