سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴  |  Tuesday, 21 October 2025
کد خبر: ۴۹۹۴۹
تاریخ انتشار : ۳۹ : ۱۲ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸
گفت و گو دیباچه با سعید ابوطالب :

بیان تفاوت‌های فرهنگی ایران با دیگر کشورها در سری جدید شام ایرانی موج می زند | بازیگران جدید چه کسانی هستند؟

سعید ابوطالب از پیوستن سیما تیرانداز به برنامه «شام ایرانی» خبر داد و گفت: این برنامه محدود به بازیگران ایرانی نمی‌شود و فصل جدید «شام ایرانی» با حضور بازیگران خارجی بسیاری ساخته خواهد شد.

سعید ابوطالب کارگردان و تهیه‌کننده فصل سوم برنامه «شام ایرانی» در گفتگو با خبرنگار دیباچه اظهار داشت: «شام ایرانی» یک رئالیتی شو موفق است که در چندین ساعت پیش از این توسط بیژن بیرنگ و سروش صحت ساخته شده و من فصل سوم این برنامه را کارگردانی خواهم کرد.

 

بیان تفاوت‌های فرهنگی ایران با دیگر کشورها در سری جدید شام ایرانی موج می زند | بازیگران جدید چه کسانی هستند؟

ابوطالب خاطرنشان کرد: ساختار فصل جدید «شام ایرانی» همانند دو فصل قبلی است و تفاوت‌های این فصل می‌تواند بازیگرانش باشد که ما در آن از بازیگران متفاوت و جدیدی استفاده خواهیم کرد و تا امروز از بازیگران ایرانی شبنم قلی‌خانی و سیما تیرانداز دو بازیگری هستند که قطعاً در این برنامه حضور دارند.

این کارگردان در ادامه گفت: یکی دیگر از تفاوت‌های فصل جدید «شام ایرانی» استفاده از بازیگران خارجی است. ما تا امروز با چند بازیگر از کشور‌های ترکیه، آذربایجان و هند به نتیجه رسیده‌ایم و این بازیگران که جزو هنرمندان مطرح کشورشان هستند نیز در برنامه حضور دارند.

وی افزود: نحوه حضور این افراد در برنامه «شام ایرانی» به این گونه است که آنها با دعوت مهمانان ما در کشور حاضر شده و به منزل رقبای خود می‌روند و بازیگران ما نیز با حضور در کشور بازیگر مربوطه شبی مهمان او هستند. این ایده متفاوت با رویکرد بیان تفاوت‌های فرهنگی ما با دیگر کشورها است که به نوعی می‌توان با این برنامه مهمان‌نوازی، آداب معاشرت، پذیرایی و حتی نوع غذاها و خوراکی‌ها را با هم مقایسه کرد و تفاوت فرهنگ‌ها را بیشتر درک کرد.

کارگردان «رالی ایرانی» در ادامه اظهار داشت: تا امروز با بازیگرانی از کشورهای لبنان، هند و ترکیه وارد مذاکره شده‌ایم و البته حضور برخی از بازیگران خارجی نیز به قطعیت رسیده که هنوز قصد رسانه‌ای کردن اسامی افراد حاضر در برنامه را نداریم و به زودی اسامی اعلام خواهند شد.

ابوطالب در ادامه گفت: قصد ما علاوه بر رویکردهای فرهنگ که مدنظر داریم تولید یک برنامه جذاب و دیدنی است که با حفظ مخاطبان فصل‌های گذشته نظر مخاطبان دیگر را نیز به خود جلب کند. در حال حاضر ساخت این برنامه در مرحله پیش تولید است و تا 10 روز دیگر پیش تولید «شام ایرانی» ادامه خواهد داشت و پس از آن به زودی وارد مرحله تصویربرداری می‌شویم.

وی در پایان اظهار داشت: برند «شام ایرانی» متعلق به شرکت «هنر اول» است و طبیعتاً تصمیم‌گیرنده برای پخش این برنامه در شبکه نمایش خانگی شرکت «هنر اول» است. «شام ایرانی» از شبکه نمایش خانگی و فیلیمو در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد و فکر می‌کنم بتوانیم با این برنامه رئالیتی شو نظر مثبت مخاطبان بسیاری را به خود جلب کنیم. خوشبختانه بازیگران بسیاری از حضور در این برنامه استقبال کرده‌اند که حضور آنها می‌تواند جذابیت این برنامه را دو چندان کند.

منبع: دیباچه
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴