به گزارش دیباچه،هنر عکاسی در سطح دنیا همواره از توجه خاصی چه در بین عموم مردم و چه در خواص پراهمیت بوده ؛ چه در جنگ های سالیان گذشته چه در به تصویر کشیدن استعاره ای از وضعیت اجتماعی و یا انقلاب ها، این دوربین عکاسی بود که سهم بسزایی در ثبت قاب ماندگار خاطرات نسل های پیشین را ایفا کرد.
امروزه با پیشرفت دنیای مدرن و رشد فضای مجازی و پیشی گرفتن نرم افزارهایی مانند اینستاگرام که اصلا بنای آن با ثبت عکس ها و به اشتراک گذاشتنشان بین همه مردم جهان پایه گذاری شد،اهمیت عکس بیش از پیش جایگاهش را به رخ کشید تا ثابت کند هنوز هم این عکس است که می تواند بیش از فیلم برای مخاطب امروزی جذاب باشد.
در کشورمان هنر عکاسی به جدیت دنبال می شود؛در هر حوزه ای نگاه می کنی چه هنری و چه خبری درخشش عکاسان ایرانی قابل تحسین است ؛ مثل نمونه اخیر آن « سحر اژدمثانی » که به عنوان نماینده اتحادیه جهانی عکاسی GPU در ایران معرفی شد.
Global Photographic Union برای نخستین بار؛ این بانوی ایرانی را به عنوان نماینده این مرکز معتبر هنر عکاسی در کشور معرفی کرد. این اتحادیه، در کنار فدراسيون بينالمللي هنر عکاسي (فیاپ) FIAP؛ به عنوان دو قطب عکاسی در جهان شناخته میشود.
سحر اژدمثانی شاعر، ترانهسرا، موزیسین، نویسنده و عکاس نیز میباشد که سال گذشته، با اثری به اسم «رهایی» برنده جشنواره بینالمللی عکاسی «سیاه و سفید» Black & White در یونان شد. این جشنواره، به همت گالری Blank Wall Gallery در شهر آتن در کشور یونان برگزار شد که در فهرست برگزيدگان این جشنواره نام سحر اژدمثانی تنها هنرمند ایرانی نيز به چشم میخورد.
نمایشگاه عکسهای برنده جشنواره عکاسی «سیاه و سفید» در گالری Blank Wall Gallery در شهر آتن برپا شد که در این نمایشگاه، عکس برگزیده سحر اژدمثانی با نام «رهایی» در جشنواره عکاسی «سیاه و سفید» نیز به نمایش درآمد.
این عکاس ایرانی دانشآموخته رشته باستان شناسی از دانشگاه تهران، همچنین شاعر، ترانهسرا، موزیسین و نویسنده نیز میباشد و دو کتاب مجموعه اشعار «فصل پنجم زمین» و «تا ماه پر کشیدم» که به سبک سپید سروده شدهاند، از وی منتشر شده است و مجموعه «ترانههای انگلیسی» را نیز در دست انتشار دارد.
اژدمثانی که در حوزه شعر و ترانهسرایی هم فعال است؛ اردیبهشت ماه امسال، با ترانه انگلیسی با نام «سانسور» Censorship در جشنواره بینالمللی «صدای وحشی» WILDsound Festival نیویورک در کشور آمریکا در بخش شعر اجتماعی به عنوان نخستین ایرانی برنده جایزه این رویداد ادبی انتخاب شد. ترانه «سانسور» با موضوع حقوق زنان سروده شده است.