دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۶۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۱۳ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸

محمد حسن گودرزی : هفته گذشته اتفاقات گوناگونی در عرصه موسیقی در جهان رخ داد که خوانندگان و هنرمندان فعال در این زمینه را در بر می گرفت. با هم نگاهی به برخی از مهمترین اتفاقات موسیقی جهان در هفته ای که گذشت می اندازیم:

 

حمایت خواننده گروه پینک فلوید از یک فعال سیاسی زندانی

 

روز دوشنبه خواننده گروه پینک فولید در اجرایی زنده، حمایت خود را از فعال سیاسی زندانی اعلام کرد.

به گزارش NME،  راجر واترز خواننده گروه پینک فلوید در حمایت از آزادی جولیان آسانژ بنیان گذار وب سایت افشاگر ویکی لیکس در لندن در تظاهراتی به همین مناسبت شرکت کرد و با اجرای زنده آهنگ مطرح پینک فلوید - آرزو داشتم که اینجا بودی (Wish You Were Here) - جمعیت را غافلگیر کرد.

در این تظاهرات که روز دوشنبه (2 سپتامبر) در خارج از دفتر نخست وزیری  برگزار شد ، این نوازنده به حضار گفت: "چگونه می توانیم خود را به جای جولیان آسانژ در سلول انفرادی قرار دهیم ، یا با آن کودک در سوریه،  فلسطین یا روهینگیا ، که توسط این افراد این ساختمان کشته می شوند ؟"

واترز سپس آهنگ کلاسیک پینک فلوید "Wish You Were Here" را اجرا کرد ، که در آلبوم این گروه در سال 1975 با همین نام وجود دارد.

از حمایت خواننده گروه پینک فلوید از یک فعال سیاسی زندانی تا شکست سنگین فیلم ساخته شده توسط خواننده آمریکایی!

شکست سنگین فیلم ساخته شده توسط خواننده آمریکایی

 

فیلم سینمایی که فِرد دراست (Fred Durst) خواننده گروه Limp Bizkit آن را کارگردانی کرده بود، شکست تجاری سنگینی را تجربه کرد.

به گزارش NME، این فیلم که The Fanatic نام دارد علیرغم اینکه جان تراولتا رد آن هنرنمایی کرده بود، در هفته اول اکران خود شکست تجاری سنگینی را تجربه کرد. این فیلم تا آخر هفته منتهی به روز کارگر در آمریکا، در 52 سینما اکران شد اما تنها 3,153 دلار فروش تجاری داشت.

طبق گزارش هالیوود ریپورتر ، این فیلم چهارمین فیلم شکست خورده تراولتا به صورت متوالی است. این فیلم جنایی از نظر منتقدان سینمایی هم فیلمی ضعیف ارزیابی شده است. The Fanatic چهارمین تجربه کارگردانی فرد دراست از سال 2007 است که به مانند فیلم های قبلی وی با شکست تجاری رو به رو می شود.

از حمایت خواننده گروه پینک فلوید از یک فعال سیاسی زندانی تا شکست سنگین فیلم ساخته شده توسط خواننده آمریکایی!

تصویر خواننده افسانه ای بر تمبر پستی

 

شرکت پست بریتانیا از چاپ تمبر منقوش به تصویر خواننده مطرح بریتانیایی خبر داد.

به گزارش NME، تقدیر از سال ها عملکرد سِر التون جان در حوزه  موسیقی  قرار است با مجموعه جدیدی از تمبرهای رویال میل (Royal Mail) شرکت پست بریتانیا جشن گرفته شود. تصویر این 8 تمبر از روی جلد 8 آلبوم برتر التون جان اقتباس شده است.

فیلیپ پارکر ، از رویال میل  در این زمینه گفت: "التون یکی از موفق ترین تکنوازان بریتانیا در تمام دوران است. او برخی از بهترین آهنگ های شناخته شده در تاریخ پاپ مانند Candle In The Wind و Rocket Man را ضبط کرده است.

التون جان دومین خواننده ای است که به این شکل تصویرش بر روی تمبر های شرکت پست بریتانیا قرار می گیرد. آخرین بار که تصویر یک خواننده بر روی تمبر پستی چاپ شد، دیوید بویی در سال 2017 بود.

از حمایت خواننده گروه پینک فلوید از یک فعال سیاسی زندانی تا شکست سنگین فیلم ساخته شده توسط خواننده آمریکایی!

 

سه خبر کوتاه دیگر از موسیقی

 

  • از نقاشی دیواری جدید گروه بیتلز در استراحتگاه ساحلی نیوبرایتون که در آن گروه بیتلز در دهه 60 میلادی در آنجا برنامه اجرا می کرد، رونمایی شد. این اثر روز یکشنبه (1 سپتامبر) در معرض دید عموم قرار گرفته است . این اثر هنری تاریخی در محله ویکتوریا نیو برایتون شهر لیورپول واقع شده و از اهمیت فرهنگی ، موسیقی و تاریخی زیادی برخوردار است.

 

  • ناشر ترانه های لو رید (Lou Reed) خواننده فقید گروهVelvet Underground اعلام کرد که کتاب ترانه های این خواننده دوباره چاپ و به روز رسانی می شود. گروه Velvet Underground در طول فعالیت خودش مورد بی‌توجهی مردم بود اما یکی از تأثیرگذارترین گروه‌های موسیقی راک به مشار می رود. لو رید که در بهار ۲۰۱۳ عمل پیوند کبد انجام داده بود در اکتبر همان سال بر اثر نارسایی کبد در خانه‌اش در ساوت‌همپتون، نیویورک درگذشت.

از حمایت خواننده گروه پینک فلوید از یک فعال سیاسی زندانی تا شکست سنگین فیلم ساخته شده توسط خواننده آمریکایی!

  • اعلام شد که گروه Metallica بیش از 1.6 میلیون دلار (1.3 میلیون پوند) به خیریه و در جریان تور اروپا 2019 خود اهدا کرده است. آخرین کمک این گروه در تاریخ 25 آگوست بود که که این گروه چکی به مبلغ 63 هزار یورو به فریزون مانهایم ، یک گروه در زمینه کمک به جوانان بی خانمان آلمان اهدا کردند.

 

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳