شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۸۸۷۳
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۷

منصور جهانی ـ فيلم سينمايى «حمال طلا» به كارگردانى تورج اصلانى به نمایندگی از سینمای ایران در بخش رقابتی اصلی «جریان‌های نو» در بیست و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم «پوسان» در کره جنوبی به رقابت می‌پردازد.

فيلم سينمايى «حمال طلا» Gold Carrier به كارگردانى تورج اصلانى، به نویسندگی تورج اصلانى و هادی نادی و به تهيه‌كنندگى منصور سهراب‌پور که توسط کمپانی پخش بین‌المللی «هنر بدون مرز» Borderless Art در سطح جهان پخش می‌شود در نخستین حضور بین‌المللی خود به نمایندگی از سینمای ایران در بخش رقابتی اصلی «جریان‌های نو» New Currents در بیست و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «پوسان» Busan در کشور کره جنوبی روی پرده می‌رود و برای تصاحب جایزه بهترین فیلم این رویداد سینمایی با 9 فیلم از کشورهای مختلف جهان از جمله؛ آلمان، کره جنوبی، ژاپن، چین، سریلانکا، قرقیزستان، بوتان و نپال به رقابت می‌پردازد.

تورج اصلانى که در سمت مدير فيلمبردارى سال‌ها در جشنواره‌هاى مختلف بين‌المللی حضور موفقی داشته و جوایز معتبر جهانی را از آن خود کرده است؛ امسال با فيلم سینمایی «حمال طلا» به صورت جدى وارد عرصه كارگردانى شده است.

فستيوال بين‌المللى فيلم بوسان BIFF كه در شهر بندرى بوسان در كره جنوبى برگزار مى‌شود، به عنوان مهم‌ترين فستيوال فيلم آسيا شناخته مى‌شود و هر ساله با نمایش آثاری از فیلمسازان کشورهای مختلف در چندین بخش رقابتی اصلی از جمله؛ «جریان‌های نو»، بخش رقابتی «موج نو»، بخش غیر رقابتی «پنجره‌ای به سینمای آسیا»، بخش رقابتی و غیررقابتی «سینمای امروز کره»، بخش ویژه «گالا»، بخش غیررقابتی «سینمای جهان»، بخش رقابتی و غیررقابتی «فیلم‌های کوتاه و مستند و کودک»، بخش غیررقابتی «سینمای باز»، «شور و هیجان نیمه شب»، «برنامه‌های ویژه»، بخش «بازار فیلم» و بخش «بزرگداشت سینماگران کره‌ای از روزهای 12 تا 21 مهر ماه امسال (4 الى 13 اكتبر 2018) برگزار مى‌گردد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳