پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴  |  Thursday, 23 October 2025
کد خبر: ۴۸۲۲۰
تاریخ انتشار : ۴۳ : ۱۲ - ۰۳ آبان ۱۳۹۶

علی دهکردی این روزها کجا است؟

بازیگر فیلم "از کرخه تا راین" گفت: مثل قدیم انگیزه دوران جوانی را برای حضور در جشنواره و درخشیدن در آن ندارم. به نظرم ارزش زندگی و آرامش بسیار بیشتر از جایزه جشنواره فیلم فجر است.

به گزارش دیباچه، علی دهکردی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، در خصوص فعالیتهای کنونی خود در عرصه بازیگری گفت: هم‌اکنون "نمایش سهرودی" به کارگردانی "شکرخدا گودرزی" را هر شب در تالار وحدت تهران روی صحنه دارم و از تمامی مردم دعوت می‌کنم تا برای تماشای این نمایش به این مجموعه بیایند.

علی دهکردی این روزها کجا است؟

وی درباره چگونگی حضور و بازگشت خود به عرصه تئاتر افزود: پروژه سهروردی اتفاقی ملی است زیرا در مورد یکی از بزرگترین چهره‌های تاریخ ایران و معدود اندیشمندانی است که تسلط ویژه ای بر علم و دین دارند. ملی بودن پروژه و علاقه ام به این اندیشمند باعث شد تا دعوت شکرخدا گودرزی را با کمال میل قبول کنم. در این نمایش با عزیزانی همچون اصغر همت، حبیب دهقان نسب، فخرالدین صدیق‌شریف، افسر اسدی همبازی هستم.

بازیگر فیلم سینمایی از کرخه تا راین در خصوص لزوم تماشای چنین آثاری از سوی مخاطبان تاکید کرد: این چنین اشخاصی همچون سهروردی باید بهتر و بیشتر از سوی مردم شناخته شوند. در حال حاضر یکی از بزرگترین خیابان‌های تهران به نام سهروردی است اما اگر از مردم همان منطقه بپرسید، شاید درباره وی اطلاعاتی نداشته باشند.

وی درباره حضور دوباره خود در تلویزیون تاکید کرد: علاوه بر پروژه سهروردی، فیلمبرداری سریال 87 متر به کارگردانی کیانوش عیاری را نیز طی این روزها پشت سر می‌گذارم.

بازیگر فیلم دریاچه ماهی را سریالی پربیننده توصیف کرد و ادامه داد: بدون شک این سریال با توجه به فیلمنامه قوی و همینطور کارگردانی درست کیانوش عیاری از کیفیت بالایی برخوردار بوده و مخاطبان بسیاری را جلوی تلویزیون می‌نشاند.

وی درباره نوع کارگردانی کیانوش عیاری و تجربه همکاری با وی افزود: عیاری نگاه ویژه و خاصی نسبت به بازیگری دارد. البته این خاص بودن از نظرم نگاهی صحیح به عرصه بازیگری است که از سوی برخی کارگردانان به کلی فراموش شده است. عیاری کارگردانی را تنها مدیریت پروژه نمی داند و مدیریت و بازی گیری ازبازیگران هم بخش عمده ای در فعالیت عیاری دارد.

علی دهکردی این روزها کجا است؟

بازیگر فیلم اخراجی ها درمورد کم رنگ شدن خود در عرصه سینما اذعان کرد: سال گذشته دریاچه ماهی را روی پرده داشتم اما در کل قبول دارم که نسبت به قبل کم کارتر شده‌ام. افزایش سن و مشغولیت در سریالها، یکی از دلایل اصلی این کم کاری من در سینما است و از طرفی برای افراد میانسال نقشی نوشته نمی‌شود. گاهی معدود نقش هایی پیشنهاد می‌شود که بسیار کوتاه و بی رمق است.

دهکردی درباره حضور خود در جشنواره فیلم فجر خاطر نشان کرد: دیگر چندان به این جشنواره و گرفتن جایزه در آن فکر نمی کنم. مثل قدیم انگیزه دوران جوانی را برای حضور در جشنواره و درخشیدن در آن ندارم. بیشتر سعی می کنم به زندگی خود و اهدافم برسم. به نظرم ارزش زندگی و آرامش بسیار بیشتر از جایزه جشنواره فیلم فجر است.

منبع: میزان
برچسب ها: دیباچه ، علی دهکردی
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴