پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 04 September 2025
کد خبر: ۴۸۲۰۰
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۶
به بهانه زادروز

مهتاب کرامتی بازیگری با فعالیت های بشر دوستانه!

امروز زادروز مهتاب کرامتی است، بازیگری که طی سالهای فعالیتش در عرصه سینما با کارگردان های مطرحی همکاری کرده و کارنامه آبرومند و وزینی دارد. زادروزش مبارک!

به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، امروز سه شنبه 25 مهرماه زادروز یکی از بازیگران مطرح سینمای ایران است؛ هنرمندی که علاوه بر فعالیت در سینما، سفیر حسن نیت «یونیسف» نیز هست. 

مهتاب کرامتی در سال 1349، در تهران زاده شده است. این بازیگر، تحصیل کرده رشته «میکروبیولوژی» است و در آموزشگاه های آزاد بازیگری را آموخته است. «مردان آنجلس» اولین پروژه حرفه ای مهتاب کرامتی است که در آن نقش بانو هلن را بازی کرده است.

مهتاب کرامتی بازیگری با فعالیت های بشر دوستانه!

مهتاب کرامتی، پس از بازی در سریال «مردان آنجلس» جلوی دوربین سعید سهیلی رفت و در فیلم «مردی از جنس بلور» ایفای نقش کرد و یک سال بعد در فیلم کمدی «مومیایی 3» ساخته محمدرضا هنرمند و «مرد بارانی» ساخته ابولحسن داوودی ایفای نقش کرد و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شد.

کرامتی از سال 1379 تا 1383 در سه فیلم از علیرضا داوودنژاد بازی کرد که این فیلمها «بهشت از آن تو»، «ملاقات با طوطی» و «هشت پا» نام دارند.

مهتاب کرامتی طی سالهای فعالیتش در عرصه سینما با کارگردان های مطرحی چون سیروس الوند، واروژ کریم مسیحی، احمدرضا درویش و منیژه حکمت همکاری کرده است.

«حس پنهان» ساخته مصطفی رزاق کریمی، «آتش سبز» ساخته محمدرضا اصلانی، «آدم» و «اسب حیوان نجیبی است» ساخته عبدالرضا کاهانی، «دوزخ و برزخ بهشت» ساخته بیژن میرباقری، «پاداش سکوت» ساخته مازیار میری»، «آلزایمر» ساخته احمدرضا معتمدی، «زندگی خصوصی آقا و خانم میم ساخته روح الله حجازی و «عصر یخبندان» ساخته مصطفی کیایی برخی از فیلمهایی هستند که مهتاب کرامتی در آنها ایفای نقش کرده است و «ماجان» ساخته رحمان سیفی آزاد آخرین اثر اکران شده مهتاب کرامتی است که این روزها بر پرده سینماهاست.

مهتاب کرامتی تاکنون جوایزه مختلفی از جشنواره های مختلف دریافت کرده؛ او در سال 1387 برای بازی در فیلم «بیست» ساخته عبدالرضا کاهانی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.

مهتاب کرامتی امروز سه شنبه 25 مهرماه 46 ساله شد. زادروزش مبارک!


مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴