شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴  |  Saturday, 26 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۷۹۰
تاریخ انتشار : ۰۴ : ۱۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶
کارگردان فیلم سینمایی «پارادایس» اعلام کرد این فیلم پس از رفع توقیف برای اکران عمومی دوباره صداگذاری و تدوین شد.

به گزارش دیباچه، علی عطشانی کارگردان «پارادایس» با اشاره به اینکه این اثر سینمایی بعد از دهه اول محرم در سینماهای کشور اکران می شود، گفت: خوشحالم بعد از سه سال انتظار فیلم سینمایی «پارادایس» پروانه نمایش گرفت و از مدیریت ابراهیم داروغه زاده معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی برای صدور این پروانه نمایش تشکر می کنم.

«پارادایس» با تغییرات اکران می شود/عطشانی خوشحال است

وی بیان کرد: تغییراتی که در فیلم رخ داده زیاد است، اما از اینکه فرصت نمایش فیلمم به وجود آمد، خوشحالم. همچنین از این فرصت استفاده می کنم و از آقای شهاب اسفندیاری تشکر می کنم که با مشورت وی تعامل دو طرفه ای ایجاد شد و فیلم آماده نمایش شد.

کارگردان فیلم سینمایی «دموکراسی تو روز روشن» ادامه داد: برخلاف آنچه که بسیاری از افراد از بیرون فکر می کنند، شورای پروانه نمایش برای این فیلم تعامل کاملی با من داشت و وقتی یک لیست اصلاحیه به من دادند با مشورت آقای شهاب اسفندیاری راه حل های مناسبی برای این اصلاحیه ها پیدا کردیم.

وی توضیح داد: دوستان در شورای صنفی نمایش معتقد بودند که برخی از نکات باید در فیلم تغییر کند و همین مساله سبب شد تا برخی از سکانس ها با صداگذاری مجدد تغییر کند.

عطشانی بیان کرد: در مجموع فیلم از نظر محتوا و خط داستانی هیچ تغییری نکرده است و تنها نکاتی که ممکن بود باعث سوءبرداشت شود، برطرف شد و مطمئن هستم که فیلم برای مخاطب جذابیت کافی را دارد زیرا نمونه های تقریبا مشابهی که با این موضوع ساخته شده معمولا مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. البته فضای به تصویر کشیده در این فیلم کاملا متفاوت و جدید است و داستان در ایران و آلمان اتفاق می افتد. همچنین کمدی و نوع شوخی هایی که در این فیلم است می تواند برای مخاطب جذاب باشد.

این کارگردان تاکید کرد: امیدوارم «پارادایس» در اکران با استقبال خوبی همراه باشد و مخاطبان از دیدن آن لذت ببرند. همچنین از این فرصت استفاده می کنم و به خاطر همراهی و کمک های آقای رضاداد نیز در این پروسه تشکر می‌کنم.

وی توضیح داد: پخش این فیلم با حبیب اسماعیلی است و براساس صحبت های انجام شده فیلم بعد از دهه اول محرم اکران می شود.

عطشانی در پایان گفت: «پارادایس» توسط خودم تدوین دوباره شد و صداگذاری مجدد فیلم توسط نادر بادامچی صورت گرفت.

در این فیلم بازیگرانی چون جواد عزتی، مهران رجبی، محمد علی نجفیان، سامان صفاری و بیتا عطشانی از ایران و الیویا بورکارت و ماتیوس متس از آلمان بازی می کنند.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳