پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۷۷۸۱
تاریخ انتشار : ۱۱ : ۱۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶
مراسم تشییع پیکر زنده ‌یاد «نادر دلدار گلچین» خواننده پیشکسوت کشورمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی پایگاه خبری دیباچه،  مراسم تشییع پیکر زنده ‌یاد «نادر دلدار گلچین» خواننده پیشکسوت کشورمان، با حضور جمعی از هنرمندان در تالار وحدت برگزار شد.

نادر دلدار گلچین در آرامگاه همیشگیش آرام گرفت.

در این مراسم مسئولان و هنرمندانی چون علی مرادخانی، فرزاد طالبی، حمیدرضا نوربخش، شهرام ناظری، مرجانه گلچین، هادی منتظری، بیژن بیژنی، عباس تهرانی، حسین علی شاپور و ... حضور داشتند. و سجادی نیز اجای این مراسم را بر عهده داشت.

در آغاز، سجادی مجری مراسم گفت: من این داغ بزرگ را به خانواده گلچین و جامعه موسیقی ایران تسلیت می‌گویم. نادر گلچین بی‌تردید از اهالی بی‌همتای موسیقی ایران بود؛ چرا که در حوزه‌های مختلف فعالیت کرد. خاستگاه فعالیت هنری او، نمایش بود و بعد از آن به موسیقی گرایش پیدا کرد.

سپس کامبیز روشن روان آهنگساز کشورمان، بر صحنه رفت و گفت: هر زمان به این‌جا می‌آیم، امیدوارم مراسمی برای تجلیل از هنرمندان برگزار شود. متاسفم که امروز در این مکان به سوگ نادر گلچین نشسته‌ایم. او جزو معدود شخصیت‌های موسیقی ما بود که هیچ‌وقت از مشکلات و کمبودها گله نمی‌کرد. همیشه از زیبایی‌ها می‌گفت و شعر می‌خواند. او در چند مورد حتی شعرهای طویلی را بدون مراجعه به یادداشت می‌خواند و این برای کسی در چنین سن و سالی حیرت‌انگیز است. البته این توانایی از سابقه تئاتری او ناشی می‌شد.

  سپس حمیدرضا نوربخش مدیر عامل خانه موسیقی، اظهار کرد: همه از خداییم و به سوی خدا می‌رویم. من پیش از این در بزرگداشتی که برای نادر گلچین در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، به تفصیل درباره ویژگی‌های آوازی او سخن گفته‌ام. ویژگی‌های آوازی او به شکلی محققانه واکاوی شده است. او از استعدادهای کم‌نظیر آواز ایران بود.

 وی افزود: او از معدود کسانی بود که مکاتب آوازی را درک نکرد و سبک و سیاق ویژه خود را داشت. کسانی که کلاس آواز نرفته باشند ولی از لحاظ تلفیق شعر و موسیقی قوی باشند، کم هستند. نادر گلچین به بهترین شکل آواز می‌خواند؛ آنچه گمشده موسیقی امروز ماست. امثال نادر گلچین بهترین الگو برای نسل جوان موسیقی ما هستند. او از لحاظ درک، دریافت شعر و مدیریت صدا بهترین بود. ویژگی بارزش متین بودن او بود؛ هرگز خواسته‌ای نداشت و یک انسان بی‌نیاز، باوقار و مهربان بود و هرگز بدگویی و انتقاد نمی‌کرد.

 سپس فریدون شهبازیان بر صحنه رفت و درباره نادر گلچین گفت: پنجاه سال از رفاقت من و نادر می‌گذشت. زمانی که برنامه «گل‌های تازه» را اجرا می‌کردم، از او برای این برنامه دعوت کردم. نادر با همه وجودش می‌خواند و آن‌قدر از ادبیات و موسیقی می‌دانست که نیاز نبود کسی برای او حرف بزند.

رهبر ارکستر ملی افزود: مرد بزرگی که از بین ما رفت، با اخلاق ترین و صمیمی‌ترین دوستی بود که من می‌شناختم. فرزندان او با من بزرگ شدند. با کمال تأسف می‌گویم که ما خواننده‌ای را از دست دادیم که شاید دیگر تکرار نشود.

در پایان مراسم، مرجانه گلچین برادرزاده این هنرمند فقید اظهار داشت: جای دختران بزرگ استاد در کنار ما خالی است. الان از همه خوشحا‌ل‌تر نادیا گلچین است که امشب مهمان بزرگی را در دیار باقی پذیرایی می‌کند. متاسفم که استاد در سال‌های آخر عمر به دلیل بیماری، نتوانست برای مردم بخواند. خوشحالم که او از تالار وحدت که بارها در آن مورد تجلیل قرار گرفت، راهی آرامگاه ابدی خود می‌شود.

پیکر زنده‌یاد نادر گلچین پس از تشییع از تالار وحدت، در قطعه هنرمندان آرام گرفت.

 


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار