چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۶۰۶
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۷ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶
گفتگو با کارگردان فیلم «اورسن ولز صحبت می کند» درباره تقلیل اکران های فیلمش
مستند«اورسن ولز صحبت می‌کند»به کارگردانی نیما قلی‌زادگان از امروز 25 شهریورماه در سینمای «هنر و تجربه» اکران می‌شود؛ اما تعداد اکران های آن کمتر از دیگر فیلمهای این گروه سینمایی است. نیما قلی زادگان در اینباره توضیح داد.

فیلم «اورسن ولز صحبت می کند»، مستندی درباره کارگردان «همشهری کین» است که نیما قلی زادگان کارگردان آن است.

نسخه نهایی و کامل این فیلم برای اولین بار سال گذشته در سالن «سینماحقیقت» مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی روی پرده رفت و حال قرار است از امروز، 25 شهریورماه در گروه سینمایی «هنر و تجربه» به روی پرده سینماها برود و این در حالی است که به گفته کارگردان ممکن است تعداد اکران های این فیلم از یک چهارم هم کمتر باشد.

نیما قلی زادگان: کم شدن اکران های فیلمم ربطی به اختلافات اسعدیان با علم الهدی ندارد

نیما قلی زادگان درباره تقلیل اکران های فیلمش به خبرنگار سینمایی دیباچه، گفت: دلیل این اتفاق تعداد زیاد فیلمهای متقاضی اکران است و اگر منطقی نگاه کنم به فیلمسازان دیگر نیز حق می دهم که فیلمشان در سینمای «هنر و تجربه» اکران شود و البته اینکه به نظرم تمرکز سینمای «هنر و تجربه» بر روی آثار سینمایی  است و فیلمهای مستند در مرتبه بعدی قرار دارند.

قلی زادگان درباره تعداد دقیق اکران های فیلمش نیز گفت: باید دید میزان استقبال مخاطبان از فیلم چقدر است زیرا این موضوع بر تعداد اکران های فیلم تأثیر دارد؛ اما با توجه به ترافیک کاری و تعداد زیاد متقاضیان بعید می دانم چنین اتفاقی بیفتد.

نیما قلی زادگان ادامه داد: طبق صحبت هایی که با مسئولان سینمای «هنر و تجربه» داشته ام شاید اکران فیلم «اورسن ولز صحبت می کند» تا یکسال ادامه پیدا کند اما در دوره های کوتاه مدت به روی پرده خواهد رفت.

نیما قلی زادگان: کم شدن اکران های فیلمم ربطی به اختلافات اسعدیان با علم الهدی ندارد

نیما قلی زادگان درباره شنیده هایی مبنی بر اینکه که نریشن خوانی همایون اسعدیان تحت تأثیر اختلاف قبلی او با با امیرحسین علم الهدی، مدیر گروه سینمایی «هنر و تجربه» یکی از دلایل کم شدن اکران های فیلمش است، گفت: این موضوع هیچ ربطی به ماجرای کم شدن اکران ها ندارد زیرا مستند ـاورسن ولز صحبت می کند» در همان زمان که سینمای «هنر و تجربه» در حال شکل گیری بود، پس از پروسه ای 3 ساله تولید شد؛ در نتیجه تعداد اکران های فیلم ربطی به اختلافات موجود ندارد و تنها دلیل آن تعداد زیاد فیلمهاست.

گفتنی است فیلم «اورسون ولز صحبت می‌کند» درباره کارگردان شهیر آمریکایی و خالق «همشهری کین» ساخته شده و یک شناخت تازه از این چهره را به مخاطبانش ارائه می‌دهد.

از دیگر عوامل این مستند می توان به تدوین: سیاوش کرد جان، نیما قلی‌زادگان، بابک حیدری، صداگذاری: ایرج شهزادی، تهیه‌کننده:نیما قلی‌زادگان و مهدی لطیفی اشاره کرد.

اکران فیلم سینمایی «اورسون ولز صحبت می‌کند» ساخته نیما قلی‌زادگان امروز شنبه 25 شهریور، آغاز و مراسم افتتاحیه با حضور جمعی از سینماگران امشب ساعت 20:00 در باغ فردوس برگزار می‌شود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳