يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 December 2025
کد خبر: ۴۷۴۲۶
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
به بهانه بازسازی فیلم «دراکولای برام استوکر» اثر ماندگار فرانسیس فوردکاپولا

خون آشام ها باز هم به روی پرده سینماها می روند!

فیلم «دراکولای برام استوکر» یکی از آثار مطرح سینمای وحشت است که فرانسیس فوردکاپولا آن را سالها پیش ساخته است و بازیگرانی چون کیانوریوز و گری اولدمن در آن ایفای نقش کرده اند. این فیلم به زودی بازسازی می شود تا به این ترتیب بازهم خون آشام ها به روی پرده سینماها جان گیرند.
 
 
به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، قراراست فیلم کلاسیک «دراکولای برام استوکر» به کارگردانی آندره موسچیتی بازسازی شود. 

آندره موسچیتی قرار است فیلم ماندگار «دراکولای برام استوکر» را بازسازی کند و دیکراستوکر و جی دی بارکر فیلمنامه آن را نوشته اند و البته این که بنیاد «برام استوکر» که امتیاز رمان «دراکولا» را داراست این فیلمنامه را تأیید کرده است و این موضوع احتمال تولید این فیلم را بیشتر می کند. 
گفتنی است استوکر برای اولین بار کتاب «دراکولا» را درسال ۱۸۹۷ منتشرکرد و  این رمان  سمبل  ژانر وحشت در ادبیات شد و همواره از اهمیت زیادی برخوردار است. 
 خون آشام ها باز هم به روی پرده سینماها می روند!
 
دراکولای برام استوکر (نسخه اصلی) 

«دراکولای برام استوکر» یا « دراکولا» فیلمی ترسناک و عاشقانه است که در سال ۱۹۹۲ به کارگردانی فرانسیسفورد کوپولا ساخته شده است.  
درنخسه اصلی فیلم «دراکولای برام استوکر» بازیگران برجسته ‌ای همچون گری الدمن درنقش کنت دراکولا، آنتونی هاپکینز درنقش پروفسور آبراهام ون هلسینگ، وینونا رایدر در نقش مینا هارکر و کیانو ریوز درنقش جاناتان هارکر ایفای نقش کرده اند.  
این فیلم در زمان فروشش یکی از رکوردداران بود و همچنان یکی از موفق ترین فیلمهای اقتباسی محسوب می شود. 
قصه فیلم «راکولای برام استوکر» در سال 1462 رخ می دهد. ماجرا از این قراراست که سلحشوری به نام «ولاد»، معروف به «دراکولا» (با بازی گری اولدمن) از نبرد با سپاهیان ترک باز می‌ گردد و می‌فهمد که همسرش، «الیزابتا» (با بازی وینا رایدر)، به تصور مرگ او خود کشی کرده است! بالاخره اینکه «دراکولا» ایمانش را از دست می دهد و به خون‌ آشام تبدیل می شود؛ از طرفی، جاناتان هارکر (با بازی کیانو ریوز) به ترانسیلوانی اعزام می ‌شود تا معامله املاکی در انگلستان را با او به پایان برساند که در این میان اتفاقات عجیبی رخ می دهد. 
 
داراکولای برام استوکر (نسخه جدید) 

آندره موسچیتی، کارگردان فیلم ترسناک «IT»، اثر اقتباس شده از رمانی نوشته استفان کینگ، در نسخه جدید فیلم «دراکولا»، قرار است علاوه بر کارگردانی با همکاری روی لی  تهیه کنندگی فیلم را نیز بر عهده داشته باشد. 
داستان «دارکولا»ی جدید در سال ۱۸۶۸ رخ می دهد، زمانی که «برام استوکر» ۲۱ ساله با موجودی شیطانی که دریک برج قدیمی گرفتارشده، ‌دیدارمی‌کند. 
گفته می شود ساخت نسخه جدید فیلم «دراکولا»  به زودی آغاز می شود و آنطور که پیش بینی شده در گیشه موفق خواهد بود و فروش بالایی خواهد داشت.
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴