شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۷۴۰۳
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
گفتگویی تحلیلی با «محسن محسنی نسب» کارگردان سینمای «اکشن»
محسن محسنی نسب، کارگردان سینمای اکشن که فیلمهای «یاس های وحشی» و «شیرهای جوان» را در کارنامه دارد و فیلم «شاخ کرگدن» او در نوبت اکران است از وضعیت سینمای «اکشن» ایران در سالهای اخیر گفت.

فیلمهای «یاسهای وحشی» و «شیرهای جوان» ساخته محسن محسن نسب آثار «اکشنی » هستند که در اواخر دهه هفتاد طیف زیادی از جوانان را به سینما کشانند؛ و پس از آن چنین فیلم هایی در سینمای ایران تولید نشد، در نتیجه از همان زمان تاکنون خلأ چنین آثاری در سینمای ایران حس می شود.

هیچ کس زیر بار سختی های ساخت فیلم اکشن نمی رود!/فدراسیون ها توان مالی مشارکت ندارند

محسن محسنی نسب که این روزها برای ساخت تولید فیلم جدیدش درخواست پروانه ساخت داده، درباره وضعیت سینمای «اکشن» این سالها در ایران، به خبرنگار سینمایی دیباچه، گفت: مدتهاست در ژانر، «اکشن» فیلمی تولید نشده و تنها فیلم این سالها «شاخ کرگدن» است که آن را هم خود ساخته ام.

محسن محسنی نسب در ادامه گفت: یکی از دلایل ضعف سینمای اکشن در ایران این است که ژانر سختی است و فیلمسازان، برای فعالیت دراین عرصه تمایلی نشان نمی دهند؛ از طرفی در تولید چنین فیلمهایی مشارکت های زیادی لازم است تا چنین پروژه ای به نتیجه برسد.

محسنی نسب گفت: ارگان های دولتی برای ساخت چنین پروژه هایی مشارکت نمی کنند؛ زیرا ساخت چنین آثاری خیلی بیشتر از یک فیلم داستانی هزینه دارد و سرمایه زیادی را می طلبد؛ از طرفی فدراسیون های ورزشی نیز از قدرت مالی چندانی برخوردار نیستند و نمی توانند در عرصه «اکشن» حضور موثری داشته باشند و در آخر تهیه کنندگان و سرمایه گزاران نیز ریسک ساخت چنین آثاری را نمی پذیرند.

محسنی نسب پس از تحلیل ضمنی وضعیت سینمای ایران، درباره دلایل ساخت فیلم جدیدش در چنین شرایطی، گفت: به نظرم خلأ تولید در سینما احساس می شود و نه تنها، نسل جوان به دیدن فیلمهای «اکشن» با حال و هوای ورزشی نیاز دارند، بلکه بخش زیادی از مخاطبان سینما نیز از چنین فیلمهایی استقبال می کنند.

محسنی نسب در پایان، علاقه اش به ژانر «اکشن» را یکی دیگر از دلایل ساخت اثر جدیدش دانست و گفت: برای تولید فیلم در ژانرهای دیگر تمایلی ندارم و ترجیح می دهم همین روندی را که تاکنون رفته ام ادامه پیدا کند، شاید آغازی باشد برای تولید مجدد چنین فیلمهایی.

محسن محسنی نسب، گفت:به تازگی برای ساخت یک پروژه سینمایی درخواست پروانه ساخت داده ام که امیدوارم هرچه سریعتر پروانه ساخت این فیلمنامه صادر شود.

گفتنی است «فیلم شاخ کرگردن» با بازی پژمان بازغی، اتری وسکانیان، رضا حیدری، انوشیروان محسنی، شقلیق کفایی، ویکتوریا آنتابیان، آشوت وسکانیان، فرشید شفیعی، فرید کیانی و بابک نوری آخرین اثر سینمایی محسن محسنی نسب است و او از اکران این فیلم در ماههای آینده خبر داد و گفت: «شاخ کرگدن» پروانه نمایش گرفته و تلاش ما این است که هرچه زودتر اکران شود.

محسن محسنی نسب این روزها برای ساخت فیلم «شعله کندو» با نام قبلی «چشم اژدها» درخواست پروانه ساخت داده است.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳