دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  |  Monday, 15 December 2025
کد خبر: ۴۷۳۲۲
تاریخ انتشار : ۴۳ : ۱۴ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۶
تهیه کننده سینما در گفتگو با دیباچه

یوسف صمدزاده: «من و شارمین» پس از «ساعت پنج عصر» اکران می شود/ کار اولی ها انرژی و انگیزه بالایی دارند

بنا به گفته یوسف صمدزاده تهیه کننده فیلم «من و شارمین»، این اثر سینمایی به کارگردانی بیژن شیرمرز و بازی ویشکا آسایش، گوهر خیراندبش، پژمان بازغی و سحر قریشی به زودی در سینماهای کشور اکران می شود.

فیلم سینمایی «من و شارمین» ساخته بیژن شیرمرز با بازی ویشکا آسایش، گوهر خیراندبش، پژمان بازغی و سحر قریشی یکی از آثاری است که در سال 1394 تولید شده و قرار بود در جشنواره سی و چهارم فیلم فجر اکران شود که پذیرفته نشد.

یوسف صمدزاده تهیه کننده این فیلم درباره زمان اکران فیلم سینمایی «من و شارمین» به خبرنگار سینمایی دیباچه گفت: طبق رایزنی های انجام شده قرار است این فیلم پس از پایان اکران «ساعت پنج عصر» ساخته مهران مدیری به روی پرده سینماها برود.

یوسف صمدزاده: «من و شارمین» پس از «ساعت پنج عصر» اکران می شود/ کار اولی ها انرژی و انگیزه بالایی دارند


صمدزاده افزود: فیلم سینمایی «من و شارمین» در سال 1395 آماده اکران بود، اما وقفه ای که در آن زمان به دلیل پرداختن به کارهای دیگر رخ داد باعث شد اکران فیلم به آخر سال 95 موکول شود و در نهایت قرار شد در نیمه اول امسال به روی پرده سینماها برود.

یوسف صمدزاده که از قدیمی های سینماست درباره مزیت ها و مضرات همکاری با کارگردان های کار اولی سینما نیز گفت: هرکاری سختی های خودش را دارد و به نظرم نباید کارگردان ها را به کار اولی و غیر کار اولی تقسیم کرد.

صمدزاده در ادامه گفت: یکی از ویژگی های کارگردان های کار اولی انرژی و انگیزه بالای آنهاست و اینکه اهل حاشیه نیستند و از تهیه کنندگان حرف شنوی دارند و تجربه های آنها را به کار می گیرند.

یوسف صمدزاده، درباره تصمیم شورای عالی تهیه کنندگان و کارگردانان، مبنی بر بررسی سوابق کار اولی ها و تهیه کنندگان و در نهایت تأیید آنها برای همکاری نیز گفت: به نظرم اجرایی شدن این تصمیم باعث می شود که روال کار منظم تر شود؛ به اضافه اینکه این نوع همکاری کنترل شده تر و قانونمندتر خواهد بود و با این روش آثار تولید شده سرانجام بهتری خواهند داشت.

این تهیه کننده در توضیحات بیشتر گفت: تا همین چندوقت پیش به کارگردان ها مجوز ساخت داده می شد و تازه پس از آن بود که کارگردان باید برای یافتن تهیه کننده و جذب سرمایه گذار تلاش می کردند که همین موضوع باعث می شد روال تولید تحت تأثیر قرار گیرد یا فیلم به تولید نرسد.

یوسف صمدزاده در پایان  گفت:  با وجود قانون و چهارچوب مشخص، آثار تولید شده کمتر به آرشیو می روند و خاک می خورند و در اکران آنها خللی ایجاد نمی شود.

یوسف صمدزاده تهیه کننده سینماست و تاکنون فیلمهایی چون «سه درجه تب»، «سیزده گربه روی شیروانی داغ» و «عاشق ها ایستاده می میرند» را تولید کرده و «من و شارمین» آخرین اثر اوست که بیژن شیرمرز کارگردان آن است و ویشکا آسایش، پژمان بازغی، سحر قریشی، نیما شاهرخ‌شاهی، رامین ناصرنصیر، محمود جعفری، آتش تقی پور، زهره حمیدی، پوراندخت مهیمن، فریبا نادری، نیلوفر پارسا، گوهر خیراندیش و مجید صالحی در آن ایفای نقش می کنند.

گفتنی است، «من و شارمین» مضمونی اجتماعی دارد و داستان زندگی دختر جوانی به نام تینا را روایت می کند که پیشگویی های عمه خود را باور دارد.‌

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴