يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴  |  Sunday, 20 July 2025
کد خبر: ۴۶۷۳۲
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۳ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۶

«جادوی خاص» سینا شعبانخانی در شب پرستاره اولین کنسرتش

اولین کنسرت سینا شعبانخانی در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه شب گذشته اولین کنسرت سینا شعبانخانی در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار شد.

وی با تشکر از شاهین ترابی تهیه کننده و همچنین شرکت پیام ،حامی این کنسرت ، از ترانه های رنگین کمان (عیوضی) ، زیر آسمان شهر (تاجیک) ، تنها ماندم (اصفهانی)، برای اولین بار (خواجه امیری) و چند اثر دیگر به عنوان آثار خوانندگانی که تحت حمایت این شرکت بودند یاد کرد.

«جادوی خاص» سینا شعبانخانی در شب پرستاره اولین کنسرتش

او اولین اجرایش را با «من بی تو» ، «اگه نباشی» و «یار جونی» به صحنه برد و در فاصله ی هر اجرا ضمن معرفی و تشکر از اعضا و نوازندگان گروهش ، با طرفداران خود نیز به احوالپرسی پرداخت!

پس از آن وی از اولین میهمان خود ، احسان خواجه امیری رونمایی کرده و برای تشکر از حضور وی جمله ی کوتاهی در قالب آواز ارائه داد.

این خواننده پس از اجرای «عمدا» میهمان دوم خود یعنی امید حاجیلی را معرفی کرد و با تشویق هوادارانش به اجرای «من بی قرارم» پراخت.میهمان بعدی او بهنام بانی بود و اجرای بعدی اش «چشماتو ببند» که پس از آن میهمان سورپرایزی این کنسرت احسان علیخانی معرفی و به مناسبت حضور او آهنگ محبوب «ماه عسل» اجرا شد.

سینا شعبانخانی بار دیگر از تهیه کنندگان آثار و برگزار کنندگان کنسرتش تشکر کرد و در جواب سوال جالب هواداران که چرا در آهنگ هایش ازکلمه ی "چشم" زیاد استفاده میکند بازهم در قالب آواز پاسخ داد: از قدیم گفته اند ز دست "دیده" و دل هر دو فریاد...

خواننده ی «چشم های مست» پس از اجرای آهنگ های معروف خود از هواداران می خواست تا با او همراهی کنند و با ابراز این که از همراهی ها راضی نیست هوادارانش را به همخوانی پرشور تر دعوت می کرد.

در اتفاق جالبی میکروفون این خواننده که در حال اجرای اولین کنسرت خود بود پرت شد که او هم با خنده گفت: از علائم خواننده ی تازه وارد جوگیر شدنه!

او پس از خواندن آهنگ محبوب «تب چشمات» ، از موافق نبودنش با خواندن این آهنگ در مراحل اولیه ی ساخت خبر داد و گفت که پس از تنظیم زیبای میلاد ترابی به این قطعه علاقه مند شده است.وی به همین بهانه از میهمان و تنظیم کننده اش حامد برادران و همچنین دو عکاس خود نیز تشکر به عمل آورد.

این خواننده در اقدام جالبی آهنگی از عموی خود تورج شعبانخانی اجرا کرد که همزمان با این اجرا در مانیتور ها نوشته شد: تا همیشه به یادتان هستیم...و سپس تصاویری از هنرمندان و ورزشکاران محبوب فقید مانند هادی نوروزی، مرتضی پاشایی، افشین یداللهی، کاظم افرندنیا،ناصر حجازی، داوود رشیدی،ناصر عبداللهی ،عارف لرستانی، عباس کیارستمی،علی معلم،حسن جوهرچی ،مهرداد اولادی و دیگر درگذشتگان عرصه ی هنر و ورزش پخش شد که هر تصویر با تشویق بی امان هواداران حاضر در سالن همراه می شد.

سینا شعبانخانی در ادامه یکی از جدیدترین آهنگهایش را که هنوز منتشر نشده را اجرا کرد که با استقبال خوب هوادارانش روبرو شد.

در نهایت او با اجرای «جادوی خاص» با هوادارانش به خاطره بازی پرداخت و این کنسرت را با خواندن آهنگ های «همخونه» و «خوب یا بد» به پایان برد.

مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴