پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۴  |  Thursday, 23 October 2025
کد خبر: ۴۶۰۷۸
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۱۳ - ۲۶ تير ۱۳۹۶

گره كور معاونت مطبوعاتى در صندوق اعتبارى هنر

صندوق اعتباری هنر که 10 سال از تأسیسش می گذرد، مسئولیتش حمایت از نویسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان است؛ اما در این میان بی نظمی هایی وجود دارد که متقاضیان را از ادامه روند ثبت نام امید می کند.
به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، صندوق اعتباری هنر که 10 سال از تأسیسش می گذرد و مسئولیتش حمایت از نویسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان است.

گره كور معاونت مطبوعاتى در صندوق اعتبارى هنر

صندوق اعتباری هنر با تصمیم ایجاد ظرفیت تازه در زمینه خدمات رسانی به اهالی  فرهنگ و هنر و رسانه کشور اقدام به فراهم کردن شرایط برای بیمه تکمیلی نویسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان کشور کرده است و هدف از این اقدام، خدمات دهی  پزشکی در راستای تامین درصد بالایی از هزینه های درمان بخصوص اعمال جراحی و هزینه های بیمارستانی برای نویسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان کشور است.

طبق اعلام مسئولان مربوطه، متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترتی این موسسه نسبت به ثبت نام و بهرمندی از خدمات بیمه تکمیلی ویژه نویسندگان، روزنامه نگاران و هنرمندان نسبت به ثبت نام اقدام کنند؛ البته تنها اعضاء صندوق اعتباری هنر با داشتن بیمه پایه مجاز به استفاده از خدمات بیمه درمان تکمیلی هستند، با این وجود متقاضیانی که شرایط لازم را برای عضویت دارند، پس از طی مراحل عضویت، می توانند از خدمات بیمه درمان تکمیلی بهره مند شوند.

اما در این میان نکته ای وجود دارد که بسیار مهم است. آنگونه که به نظر می رسد نظم و انضباط حاکم بر این موسسه، مجازی است و در واقعیت شکل و شمایل کار جور دیگری است. با یک بار مراجعه به صندوق اعتباری هنر خواهید دید که روال کار خیلی منظم و دقیق نیست و طی کردن مراحل بیمه تکمیلی آنقدر هم که می گویند راحت نیست. 

به عنوان مثال مسئولان مربوطه در این موسسه معتقدند که معاونت مطبوعاتی هنوز لیست اعضا را به آنها ارائه نکرده است، در حالی که طبق فراخوان منتشر شده (که از از سی ام تیرماه سال 1395 معتبر و قابل اجراست) از سوی صندوق اعتباری هنر، به صورت پی در پی از روزنامه نگاران درخواست می شود برای ثبت نام بیمه تکمیلی به این موسسه مراجعه کنند.

متأسفانه صندوق اعتباری هنر با اطلاع رسانی ناقص و محدود، آنچنان که باید خود را به هنرمندان نشناسانده و نسبت به اقدامات اداری و هماهنگی های درون گروهی ضعیف عمل کرده و ارتباط مطلوبی با دیگر سازمان ها و موسسه های مرتبط ندارد؛ لذا بهتر آن است که نسبت به کاستی ها و بی نظمی های موجود چاره ای اندیشیده شود تا به این ترتیب هنرمندان از بلاتکلیفی موجود رها شوند و تکلیف خود را نسبت به آینده شغلی خود بدانند و زمان خود را صرف راهرو گردی های اداری نکنند.

مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴