به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه دیباچه، آخر هفته زمانی است که خیلی راحت می توان زمان را طوری تنظیم کرد تا به کتاب خواندن بپردازیم در این مطلب سعی بر آن داریم چند کتاب را معرفی کنیم.
کتاب «سرای هادس»
سرای هادس هیزل سر تقاطع ایستاده است. او و خدمه ی کشتی آرگودو می توانند با مجسمه ی آتنای پاکدامن به خانه بازگردند و جلوی سرگرفتن جنگ میان کمپ دورگه ها و ژوپیتر را بگیرند، یا به نبردشان برای یافتن سرای هادس ادامه دهند، دروازه های مرگ را باز کنند، دوستان شان را از تارتاروس نجات دهند و جلوی بازگشت هیولا ها به جهان فنا پذیران را بگیرند. هر مسیری که انتخاب کنند، باید زودتر دست به کار شوند، چون فرصت شان رو به پایان است.
مجموعه ی قهرمانان المپ داستان عشق ها، شکست ها و فدارکاری هاست. هفت دورگه، الهه ای انتقام جو و ارتشی از هیولای بی رحم و نامیرا بازیگران این مجموعه ی پنج جلدی هستند.
این کتاب در 664 صفحه برای گروه کودک نوجوان توسطنشر افق در 28000 هزار تومان به چاپ رسیده است.
کتاب «پاییز فصل آخر سال است»
در کتاب پاییز فصل آخر سال است آمده است این همه آدم در دنیا دارند نباتی زندگی میکنند. بیدار میشوند و میخورند و میدوند و میخوابند. همین. مگر به کجای دنیا برخورده؟ بابا گفت جوری زندگی کن که بعد از تو آدمها تو را یادشان بیاید. تئاتر نونهالان گیلان اول شده بودم. بابا ماشین آقاجان را گرفته بود و من را آورده بود خانه. لباس شیطان را از تنم در نیاورده بودم هنوز. شنل و شاخ و دمی که مامان درست کرده بود نمیگذاشت درست راه بروم. بابا برایم یک عروسک جایزه خریده بود. کلهی عروسک را کنده بودم. داشتم چشمش را از گردنش میآوردم بیرون. میخواستم بفهمم چرا وقتی میخوابانمش چشمهایش بسته میشود. بابا عروسک را گرفت و گذاشت کنار. من را نشاند روبهروی خودش. گفت من کسی نشدم، اما تو و رامین باید بشوید. یادت میماند؟ گفتم آره بابا، یادم میماند. فردایش رفت و دیگر نیامد. چی از بابا به من رسید غیر از این حرف و چشمهای سبزش؟ نیامد که ببیند حرفش زندگی من را خراب کرده. خودش کسی نشد، من چرا باید میشدم؟
این کتاب توسط نسیم مرعشی نوشته شده و نشر چشمه با قیمت 16000 هزار تومان آن را به چاپ رسانده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است
کتاب «محمود و نگار»
در کتاب محمود و نگار آمده است که اینها رو که واسهت تعریف میکنم بنویس آقا روزنومه چی؟ بنویس تا عالم و آدم ماجرای ما رو بخونن و عبرت بگیرن. اسم من محموده، اسم اون نگار... اسم قصهمونو بذار «محمود و نگار»، بذار ملت بخونن و گریه کنن، بخونن و زار بزنن... بلاهایی که سر «لیلی و مجنون»، سر «اصلی و کرم»، سر «شیرین و فرهاد» اومد پیش بلاهایی که سرِ ما اومده اصلش به حساب نمیآد... اصل داستان داستانِ ماست، داستانِ اونا سیری چنده... آدمای دیگه از این دموکراسی به مال و منان رسیدن، مملکتو صاحب شدن و انداختن پشت قبالهشون، اون وقت ما نتونستیم یه زنو عقد بکنیم و سر و سامون بگیریم. حالا یه سیگار روشن کن، پُکی بزن و با حوصله گوش کن... خانوادة ما از اشراف «آقسو» به حساب میآد... یه همسایهای داریم اسمش حمزه افندیه. این حمزه افندی دختری داره اسمش نگاره. الان چون پرنده از چنگمون پریده و رفته، تا اونجا که زبون تو دهنم میچرخه این نگارو واسهتون تعریف میکنم.
نگار یه دونست. نگار دُردونه است، تا حالا کسی مثل اون از مادر نزاییده، از این به بعد هم نمیزاد...
عزیز نسین (1915-1995) نویسنده، مترجم و طنزنویس توانای اهل ترکیه است. او نویسندگی را از سال 1945 با مقالهنویسی در مجلات شروع کرد و نوشتن را تا پایان عمر ادامه داد. حاصل این سالها دهها عنوان کتاب در زمینههای داستان و رمان و نمایشنامه و شعر و داستان کودک و خاطرات است. عزیز نسین 23 جایزه معتبر ملی و بینالمللی (اکثراً در زمینه طنز) برده است و آثارش به بیشتر زبانها ترجمه شده است.
مجموعه حاضر گزیدهای است از بهترین داستانهای طنز عزیز نسین که مترجم آنها را از کل آثارش انتخاب و ترجمه کرده است.
این کتاب توسط نشر ققنوس در216 صفحه با قیمت 15 هزار تومان به چاپ رسیده است