چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۵۹۱۶
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۴ - ۲۱ تير ۱۳۹۶
توضیحات تهیه کننده فیلم «مادر قلب اتمی» درباره پایین آوردن ناگهانی فیلمش از اکران
طبق گفته برخی رسانه ها فیلم سینمایی «مادر قلب اتمی» ساخته علی احمد زاده به طور ناگهانی از اکران برداشته است. سید امیر سید زاده در اینباره توضیح داد.

«مادر قلب اتمی» ساخته علی احمد زاده با بازی رضا گلزار، ترانه علی دوستی، مهرداد صدیقیان یکی از فیلمهایی است که از زمان اکرانش تا کنون، کماکان با حاشیه هایی همراه بوده است. طی اخباری که برخی رسانه ها منتشر کرده اند این فیلم به طور ناگهانی از اکران برداشته شده است.

سید امیر سیدزاده درباره این اتفاق به خبرنگار سینمایی دیباچه گفت: من نیز اخبار دقیقی در این زمینه ندارم و منتظرم تا پاسخ واضحی از مسئولان دریافت کنم.

سید امیر سیدزاده: سر فیلم را با پنبه بریدند!/ برای وزیر نامه نوشته ام!

سیدزاده در توضیحات بیشتر گفت: درباره پایین آمدن فیلم «مادر قلب اتمی» از اکران، فقط این را می دانم که آقای غلامرضا موسوی دبیر شورای عالی تهیه کنندگان، دو پست درباره فیلم در اینستاگرامش منتشر کرده اند که در اولی از اتمام اکران فیلم خبر داده اند و درادامه آورده اند: « بعید می دانم کسی به سالنهای سینما دستور داده باشد که فیلم را نمایش ندهند؛ احتمالا سالن های سینما بر اساس قرارداد عمل کرده اند. شورای صنفی نمایش هم در قرارداد بین پخش کننده و سالن سینما دخالت ندارد. به هرحال روز تعویض فیلم چهارشنبه است. اگر سالن سینمایی تخلف کرده باشد طبق مقررات با آن سالن برخورد می شود».

سیدزاده ادامه داد: آقای غلامرضا موسوی در پست دوم اینستاگرام پس از عذرخواهی از مخاطبان برای انتشار پست اول، توضیح داده اند که، طی تماسی که دوتن از مدیران با او برقرار کرده اند با خبر شده که آنها با دستور قبلی فیلم را از اکران برداشته اند.

سیدزاده در ادامه گفت: همه این تناقضات حاکی از آن است که عده ای نمی خواهند فیلم «مادر قلب اتمی» روی پرده بماند و از همان ابتدای اکران معلوم بود که می خواهند با پنبه سر فیلم را ببرند!

سید زاده درباره رضایتش از وضعیت اکران فیلم «مادر قلب اتمی» نیز گفت: این فیلم مدت زمان زیادی اکران نبود و اگر ماه مبارک رمضان، همه تعطیلات و مناسبت ها و دیگر اتفاق ها را در نظر بگیرد خواهید دید که فیلم 16 روز بیشتر اکران نبوده، اما با این حال یک و نیم میلیارد فروش داشته است. یعنی اینکه اگر اکران می ماند به فروش بالاتری می رسید. البته فیلم را در شبکه نمایش خانگی عرضه خواهیم کرد و اقدامات لازم در اینباره انجام شده است.

سید امیر سیدزاده در پایان گفت: منتظر پاسخ مسئولان وزارت ارشاد هستم و برای اطلاع از صحت و سقم ماجرا به وزیر محترم ارشاد نامه نوشته ام و منتظر پاسخ هستم تا پیگیری های بیشتر را انجام دهم.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳