چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۵۸۱۳
تاریخ انتشار : ۵۴ : ۱۳ - ۱۸ تير ۱۳۹۶
توضیحات بازیگر نمایش «خواب خیس ماهی» و مجری تلویزیون درباره ممنوع التصویر شدنش
شیرین صمدی بازیگر تئاتر و مجری تلویزیون که به تازگی ممنوع التصویر شده، انتشار عکس های نمایش «خواب خیس ماهی» در صفحه اینستاگرامش را دلیل این اتفاق دانست.

شیرین صمدی مجری برنامه هایی چون «صبح بخیر ایران» و «خانواده» به دلیل انتشار عکس های نمایش «خواب خیس ماهی» در صفحه اینستاگرامش ممنوع التصویر شد!

شیرین صمدی که پیش از حضور در تلویزیون بازیگر تئاتر بوده و سابقه حضورش بر روی صحنه به سالها پیش می رسد درباره دلایل ممنوع التصویر شدنش و حاشیه های آن به خبرنگار تئاتر دیباچه گفت: پس از سالها با نمایش «خواب خیس ماهی» به تئاتر بازگشته ام و مانند هر هنرمند دیگری تیزر و عکس های نمایش را در صفحه اینستاگرامم منتشر کرده ام که همین موضوع باعث شده ممنوع التصویر شوم.

شیرین صمدی افزود: با اینکه نسبت به دیگر مجریان حاشیه کمتری دارم اما طی روزهای گذشته با یک تلفن از سوی حراست صدا و سیما ممنوع التصویر شده ام!

این هنرمند در توضیحات بیشتر گفت: از آنجایی که به دلایل غیر منطقی ممنوع التصویر شده ام ادامه ماجرا را پی گیری نکردم و برای گناه ناکرده عذر نمی خواهم.

شیرین صمدی: به دلایل غیر منطقی ممنوع التصویر شدم/ برای گناه ناکرده عذر نمی خواهم

شیرین صمدی ادامه داد: همه فعالیت من معطوف به مجری گری نمی شود. من پیش از آنکه مجری باشم بازیگر تئاتر بوده ام و فعالیت های حرفه ای صحنه را از اواخر دهه 70 شروع کردم.

او گفت: در کارنامه تئاتری ام نمایشی به نام «کریسمس مبارک» دارم؛ که اولین اثر انگلیسی زبان در ایران به شمار می رود و در فستیوالهای مختلف جهانی شرکت کرد و در جشنواره بین المللی کودک و نوجوان ترکیه به روی صحنه رفت؛ سپس در یکی از نمایش هایم نقش زنی نقال را بازی کردم و پس از آن به عنوان مجری،بازیگر به تلویزیون آمدم و در نهایت مجری شدم.

شیرین صمدی درباره فعالیت های دیگرش نیز گفت: گه گاه می نویسم و برای تلویزیون کارگردانی می کنم، که مجموعه طنز سیاسی اجتماعی «آقای خاص» یکی از برنامه هایی است که آن را در قالب 70 قسمت برای شبکه 5 سیما کارگردانی کردم.

شیرین صمدی درباره فعالیت های دیگرش نیز گفت: به تازگی تولید فیلمی مستند برای سازمان فنی حرفه ای کشور را به پایان رسانده ام.

شیرین صمدی قرار است از 22 تیرماه با نمایش «خواب خیس ماهی» به کارگردانی پوریا درزی در تماشاخانه پایتخت به روی صحنه برود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳