رامین حیدری فاروقی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تهیه کنندگان مستند که خود یکی از دغدغه مندان سینمای مستند است و برای ارتقا اینگونه از سینما تلاش می کند درباره چگونگی جذب تهیه کنندگان و سرمایه گذاران و ایجاد تمایل در آنها برای مشارکت در ساخت آثار مستند به خبرنگار سینمایی
دیباچه گفت: تولید آثار خلاقانه، با کیفیت و جذاب می تواند بیشترین تأثیر را بر سرمایه گذاران و تهیه کنندگان بگذارد و آنها را به تولید این گونه آثار ترغیب کنند.
حیدری فاروقی افزود: طی سالهای اخیر، آثار با ارزشی در حوزه مستند اجتماعی تولید شده که همین اتفاق باعث شده نگاه مخاطبان دگرگون شود و حاضر شوند برای دیدن فیلمی مستند هزینه کنند و بلیت بخرند.
رامین حیدری فاروقی با اشاره به اینکه مستندسازی به شیوه سنتی شکل و شمایل دیگری پیدا کرده و به روزتر شده است، گفت: نباید فراموش کرد که سینمای مستند نیز مانند سینمای داستانی، گونه های مختلفی دارد و اگر خواهان پیشرفت هستیم باید همه آنها را باهم پیش ببریم.
وی در ادامه گفت: قبلأ، فقط تلویزیون سینمای مستند را پوشش می داد و آن معدود اکران های موجود نیز خصوصی بود؛ اما در دنیای مدرن امروز که جغرافیای فرهنگی در آن گسترده تر است می توان به شکل های مختلف به سینمای مستند پرداخت و درباره آن اطلاع رسانی کرد؛ وهمین دسترسی به زمینه های متفاوت اکران، کمک می کند که بخش خصوصی با اعتماد بیشتری قدم در این عرصه بگذارد و بازاریابی و بازارسازی کند.
حیدری فاروقی گفت: اگر به پیشرفت سینمای مستند می اندیشیم باید درباره آن پژوهش کنیم و آثار را از زمان شکل گرفتن ایده تا اجرا مورد حمایت قرار دهیم و روند اکران آنها را مدیریت کنیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی تهیه کنندگان مستند در پایان، ضمن اظهار امیدواری نسبت به روند تولید آثار مستند، گفت: اگر کسی می خواهد عنوان تهیه کننده سینمای مستند را به دوش بکشد باید به تولید آثار مستند همت بگمارد یعنی اینکه مدیریت توزیع سرمایه دولتی نامش تهیه کنندگی نیست.