يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۴۵۲۰۷
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۱۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶

اکران «کوپال» پاییزی شد

فیلم سینمایی «کوپال»، به نویسندگی و کارگردانی کاظم ملایی، آبان ماه امسال به روی پرده خواهد رفت.

به گزارش دیباچه؛ فیلم سینمایی «کوپال»، به نویسندگی و کارگردانی کاظم ملایی، آبان ماه امسال به روی پرده خواهد رفت و نسخه اکران عمومی این فیلم 15 دقیقه کوتاه‌تر از نسخه‌ جشنواره فجر خواهد بود.

کوپال اولین فیلم بلند کاظم ملایی است که سال گذشته توانست در بخش سودای سیمرغ سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد و به عنوان متفاوت ترین فیلم جشنواره توجه منتقدین و اهالی رسانه را به خود جلب کند.

اکران «کوپال» پاییزی شد

این فیلم به همراه فیلم «خانه» به عنوان نمایندگان گروه هنر و تجربه در بخش مسابقه‌ فجر حضور داشتند که در نهایت در هیچ بخشی نامزد نشده و از داوری کنار گذاشته شدند.

کاظم ملایی که این روزها در صدد گرفتن پروانه نمایش این اثر است، کوپال را اولین فیلم جدی محیط زیستی ایران می‌داند. به گفته‌ی او کوپال فیلم کاملا مستقلی است که بدون هیچ کمک دولتی و تنها با هزینه‌ی شخصی تولید شده است. او امیدوار است که علاقه‌مندان سینمای مستقل و کسانی که حیوانات را دوست دارند و مساله حفظ محیط زیست برایشان اهمیت دارد، حامی این فیلم بوده و به تماشای آن بنشینند.

این فیلم که چندی پیش در بخش بازار سی و پنجمین جشنواره بین المللی فجر نیز بر روی پرده رفته است، ماجرای یک شکارکُش به نام احمد کوپال است که درست قبل از تحویل سال نو گرفتار ماجرایی پیچیده شده و به چالشی غریب کشیده می‌شود.

یکی از ویژگی های مهم این فیلم محدودیت‌های آن است، به طوری که بخش اعظم فیلم تک بازیگر و تک لوکیشن بوده و قصه‌ی آن در یک بازه‌ی زمانی فشرده رخ می‌دهد.

لوون هفتوان، نازنین فراهانی و پوریا رحیمی سام بازیگران اصلی این فیلم هستند و سگی به نام شارون نیز از دیگر شخصیت‌های اصلی این فیلم بوده که می‌شود گفت برای اولین بار یک حیوان در سینمای ما یک نقش مهم و کلیدی را بازی کرده است.

ملایی با اشاره به این‌که «کوپال» در جشنواره فیلم فجر نظر منتقدین را جلب کرده بود، اظهار امیدواری کرد که این اثر بتواند در شرایط مناسبی به اکران عمومی برسد. او درباره موفقیت کوپال در گیشه می‌گوید: «داستان کوپال مسأله‌ی مهمی را مطرح می‌کند که برای اکثر مخاطبین حائز اهمیت است و از طرفی چون مخاطب دنبال سرگرم شدن است، تصور می‌کنم که کوپال می‌تواند تجربه‌ متفاوتی برای اکثر مردم به خصوص دانشجویان و هنردوستان و فعالان محیط زیست باشد. از آنجا که این فیلم در جشنواره هم به عنوان یک فیلم خاص بر سر زبان‌ها افتاد، امیدوارم که در گیشه هم بتواند با استقبال خوبی مواجه شده و این نوع از سینما در کشورمان همچنان به حیات خود ادامه دهد

عوامل اصلی این فیلم عبارتند از:

تهیه کننده، نویسنده و کارگردان: کاظم ملایی / مجری طرح: سیامک کاشف آذر / مشاور هنری و طراح صحنه: محمد اکبری / مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان / طراح چهره ‌پردازی: محمود دهقانی / مدیر تولید: میترا مهتریان / مدیر صدابرداری: حامد صمد زاده / طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان / موسیقی متن: بابک میرزاخانی / تدوین: عماد خدابخش،کاظم ملایی / دستیار اول و برنامه ریز: مهرنوش حسینی / طراح لباس: میترا آسیایی / جلوه‌های تصویری و عنوان بندی: امیر مهران / جانشین تولید: حسن شمس آبادی / منشی صحنه: صفورا برسان / دستیار دوم کارگردان: خلیل خسروانی / مدیر تدارکات: امید دارینی / مربی حیوانات: محمد طالبی / عکاس: علی دلک آبادی / مدیر روابط عمومی: هادی علی پناه.

مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴