چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴  |  Wednesday, 03 September 2025
کد خبر: ۴۵۱۶۴
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶
درباره سه فیلم جدید آماده برای اکران

«قاتل اهلی»، «شنل» و«اشنوگل» چه فیلمهایی هستند؟

طبق جلسه ای که طی روزهای گذشته با حضور اعضای شورای پروانه نمایش برگزار شد سه فیلم «قاتل اهلی»، «شنل» و « اشنوگل» مجوز اکران گرفتند؛ اما داستان این آثار درباره چی است و بازیگران آنها چه کسانی هستند؟
 
به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، شورای پروانه نمایش در جلسه ای که  طی روزهای اخیر با حضور اکثریت اعضای شورای پروانه نمایش فیلم های سینمایی برگزار شد، مجوز نمایش سه فیلم «اشنوگل» به تهیه کنند گی و نویسندگی ابراهیم اصغری و کارگردانی مشترک هادی حاجتمند- علی سلیمانی در ژانر دفاع مقدس، «شنل» به تهیه کنندگی علیرضا شجاع نوری و کارگردانی حسین کندری و نویسندگی حمیدرضا بابابیگی با موضوعی اجتماعی و «قاتل اهلی» به تهیه کنندگی منصور لشکری قوچانی، کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی صادر شد. 

«قاتل اهلی»، «شنل» و«اشنوگل» چه فیلمهایی هستند؟
 
۱-«شنل» 
«شنل» فیلمی است به کارگردانی حسین کندری با بازی رضا بهبودی، بهار کاتوزی، مهدی حسینی نیا، آیسان حداد که در سال ۱۳۹۵ تولید شده است. 
در فیلم «شنل» قصه، قصه باجگیری است. صحرا (باران کوثری) مخفیانه با مردی مسن(مسعود فروتن) ازدواج کرده است. مرد می میرد و مشخص می شود که او با شناسنامه کارگرش، صحرا را عقد کرده است. مرد کارگر(رضا بهبودی) که شناسنامه مال اوست از وضعیت پیش آمده سواستفاده می کند و می خواهد از صحرا اخاذی کند. صحرا شرایط خاصی دارد و نمی تواند نارضایتی و شکایتش را  علنی کند؛ زیرا افغانی است و اگر به دادگاه شکایت کند مشکلات بیشتری دامنش را می گیرد. دوست صحرا(بهار کاتوزی) و همسرش ( مهدی حسینی نیا) به ناچار درگیر ماجرای صحرا می شوند و می خواهند به او کمک کنند در حالی که خودشان نیز گرفتارند و مشکلات خود را دارند. در نهایت نیز صحرا نمی تواند از دست کارگر باج گیر رها شود و خودش را به تقدیر می سپارد! 
تهیه کننده این فیلم علیرضا شجاع نوری است و حمیدرضا بابابیگی نویسنده آن است. 
 
۲-«قاتل اهلی» 
«قاتل اهلی» آخرین فیلم  مسعود کیمیایی است که در سال ۱۳۹۵ تولید شده‌ و پرویز پرستویی، پولاد کیمیایی، امیر جدیدی، پرویز پورحسینی، پگاه آهنگرانی، سعید پیردوست و رضا رشیدپور بازیگران آن هستند. 
«قاتل اهلی» داستان زندگی حاج آقا دکتر جلال سروش است که نقش آن را پرویز پرستویی بازی می‌کند. 
 این فیلم در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در همان زمان با حاشیه هایی همراه بود و اختلاف میان تهیه کننده آن منصور لشگری قوچانی و کارگردان بر سر مدت زمان فیلم  کار را به دخالت مراجع قانونی کشاند و حال پس از حل مشکلات، این فیلم به زودی اکران می شود. 
 
 
۳-«اشنوگل» 
«اشنوگل» را علی سلیمانی و هادی حاجتمند ساخته اند و برزو ارجمند، ماه‌چهره خلیلی، کاوه سماک باشی، رحیم نوروزی، هاشم مسعودی، محمدرضا اربابی، مصطفی نصیری، مهدی آفتابی بازیگران آن هستند. 
در فیلم سینمایی « اشنوگل»، یونس به عنوان فرمانده گردان غواصان سه شب قبل از عملیات در حالی که در صدد حفر تونلی در منطقه عملیاتی بوده، مفقودالاثر شده است. حالا پس از سی سال اطلاعاتی به دست می‌آید که نشان می‌دهد احتمالاً یونس زنده است و در آن زمان به واسطه منافقین قرارگاه اشرف با دشمن همکاری کرده است. 
«اشنوگل» به تهیه کنندگی ابراهیم اصغری ساخته سال ۱۳۹۵ است.
مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴