چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۷۳۲
تاریخ انتشار : ۳۰ : ۱۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
کوتاه درباره عرضه فیلمی توقیفی در شبکه نمایش خانگی
فیلم سینمایی «پنجاه کیلو آلبالو» پر حاشیه ترین اثر مانی حقیقی قرار است به زودی در شبکه نمایش خانگی توزیع شود؛ یادداشت زیر کوتاه به این فیلم می پردازد.
به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، فیلم سینمایی پر حاشیه «پنجاه کیلو آلبالو» ساخته مانی حقیقی که سال گذشته با وجود آمار فروشی معادل 13 میلیارد تومان،  پس از اتمام اکرانش در تهران به دستور سازمان سینمایی توقیف شده بود پس از انجام اصلاحات، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه نمایش خانگی گرفت.

«پنجاه کیلو آلبالو» فیلمی که پروانه‌ نمایش خانگی گرفت!

فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» اثر پر بازیگری است که در زمان اکرانش با حاشیه های بسیاری همراه بود. علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت، پس از اکران این فیلم درباره آن گفته بود: فیلم سینمایی «پنجاه کیلو آلبالو» به هیچ عنوان مناسب نبود و اگر از چگونگی این فیلم اطلاع داشتم اجازه ساخت و اکران به آن نمی دادم».

علی جنتی همچنین گفته بود: فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» فروپاشی و سقوط خانواده را ترویج می کند و آرایش نامناسب بازیگران الگوی نامناسبی ارائه می دهد؛ بنابراین من شخصأ مخالف اکران این فیلم هستم.

در مقابل مانی حقیقی کارگردان فیلم نیز در نامه ای سر گشاده به علی جنتی یادآوری کرده بود که «پنجاه کیلو آلبالو» سه بار پروانه ساخت گرفته و فیلمنامه آن 14 اصلاحیه داشته و پس از دو بار بازبینی توسط شورای پروانه نمایش 17 اصلاحیه خورده است!

خلاصه اینکه این فیلم پس از کش و قوس های فراوان و پس از توقیفش در نیمه اکران حال با اعمال اصلاحیه قرار است در شبکه خانگی نمایش توزیع شود.

فیلم سینمایی «پنجاه کیلو آلبالو» ششمین ساخته مانی حقیقی است و علاوه بر خودش بازیگرانی چون فرهاد آئیش، پژمان جمشیدی، سیامک انصاری، ساعد سهیلی، افسانه بایگان، امید روحانی و داریوش اسد زاده در آن ایفای نقش می کنند.

فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» با عروسی مرجان آغاز می شود؛ جشنی که حضور مأموران پلیس آن را برهم می زند. ماجرا از این قرار است که پلیس برای دستگیری داماد خلاف کار وارد جشن می شود و میهمانان فرار می کنند. در این میان ریختن آب آلبالو روی پیراهن داوود باعث آشنایی او و آیدا می شود و آنها را دچار ماجراها و اتفاقات عجیبی می کند.

فیلم سینمایی «پنجاه کیلو آلبالو» به تهیه کنندگی مرتضی شایسته پروانه نمایش خانگی گرفته و به زودی توزیع خواهد شد.


یادداشت وحید خانه ساز
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳