پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 04 September 2025
کد خبر: ۴۴۵۲۳
تاریخ انتشار : ۳۶ : ۱۵ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
بازیگر نمایش «سماعی زاده» در گفتگو با دیباچه

احمد کاوری: فعالیت همزمان در سینما و تئاتر از خودگذشتگی می خواهد!

احمد کاوری بازیگر تئاتر و سینما که تا کنون چند اثر سینمایی نیز ساخته است، از چگونگی حضورش در نمایش «سماعی زاده» می گوید.

نویسنده و کارگردان سینما که همواره در تئاتر نیز فعال است و در آثار مختلفی ایفای نقش کرده و این روزها در نمایش «سماعی زاده» به کارگردانی بازی می کند، درباره چگونگی حضور مستمرش در تئاتر و سینما به صورت همزمان گفت: به بازیگری علاقه بسیاری دارم و از همه فرصت هایم برای حضور بر روی صحنه و جلوی دوربین استفاده می کنم.

احمد کاوری: فعالیت همزمان در سینما و تئاتر از خودگذشتگی می خواهد!

کاوری افزود: البته حضور همزمان در تئاتر و سینما آن هم در مقام بازیگر و کارگردان کمی از خودگذشتگی می خواهد و برنامه ریزی دقیقی می طلبد و لازمه اش این است که زمان بیشتری را صرف کار کنم و از اوقات فراغت بگذرم که در صورت لزوم این کار می کنم؛ به طور مثال زمان تمرین نمایش «سماعی زاده» 11 تا 3 نیمه شب بود و من نیز این زمان را به کار اختصاص دادم.

احمد کاوری درباره چگونگی انتخابهایش در تئاتر گفت: نقش برایم از هر چیزی مهم تر است؛ اما از همان ابتدا کلیت اثر را روی صحنه تصور می کنم تا درباره آنچه مخاطب می بیند به درک درستی برسم؛ و اگر به این نتیجه برسم که مخاطب پس از اتمام نمایش چیزی عایدش نمی شود و دست خالی سالن را ترک می کند آن اثر را نمی پذیرم.

این بازیگر در توضیحات بیشتر گفت: بازی در نمایش «سماعی زاده» را به این دلیل پذیرفتم که نقش از شخصیت من دور بود و کش و قوس های زیادی می طلبید و از آنجایی که پویایی رسیدن تا نقش را دوست دارم آن را پذیرفتم.

احمد کاوری که یکی از هنرمندان باسابقه تئاتر و سینماست درباره چگونگی همکاری اش با هنرمندان جوان گفت: همکاری با هنرمندان نسلهای پس از خودم برایم لذت بخش است و از داشته های آنها استفاده می کنم و باید چنین باشد؛ زیرا تئاتر، هنری گروهی است و موفقیت آن منوط به بده بستان و تعامل است.

کاوری گفت: از اینکه با بچه های گروه نمایش «سماعی زاده» همکاری می کنم بسیار خوشحالم و از آنها انرژی می گیرم.

این هنرمند عرصه تئاتر و سینما در پایان گفت: بنا به صحبت هایی که با نادر برهانی مرند داشتم قرار است در اثر جدیدش بازی می کنم.

احمد کاوری هنرمند عرصه تئاتر و سینما است در رشته ادبیات نمایشی تحصیل کرده است. او به جز فعالیتش در تئاتر تاکنون دو فیلم «نفوذی» و «خودزنی» را کارگردانی کرده و مجموعه های تلویزیونی «بیدار باش» و «خواب بلند» از دیگر آثار اوست.

نمایش «سماعی زاده» نیز اثری نمایشی است به نویسندگی و کارگردانی رضا بهاروند که به جز کاوری، علی شادمان، باران وقار کاشانی، شیدا خلیق، احمد کاوری، تینو صالحی، فرانک کلانتر، سالار کریم‌خانی، مهدی زندیه و توران کیایی در آن بازی می کنند.

«سماعی زاده» تا جمعه نوزدهم خردادماه در تماشاخانه باران به روی صحنه است و رأس ساعت 19:00 اجرا می شود.


مطالب برگزیده
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴