شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۲۴۶
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
به گزارش دیباچه
مجموعه سینمایی «مگامال» اکباتان با ظرفیت 1400 نفر روز گذشته، جمعه 22 اردیبهشت ماه با نمایش فیلم سینمایی «نهنگ عنبر2» ساخته سامان مقدم با حضور بازیگران و عوامل فیلم افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار سینمای دیباچه، شب گذشته، جمعه 22 اردیبهشت ماه، مجموعه سینمایی «مگامال» اکباتان با نمایش فیلم سینمایی «نهنگ عنبر2» به کارگردانی سامان مقدم و با حضور بازیگران و عوامل این فیلم افتتاح شد.

سینما «مگامال» با اکران فیلم «نهنگ عنبر2» افتتاح شد

در این مراسم هنرمندانی چون مهدی سلوکی، سامان مقدم، حسام نواب صفوی، رضا عطاران، مهناز افشار، علی قربان زاده، کامران تفتی، فرهاد اصلانی، همایون ارشادی، ویشکا آسایش، رضا ناجی و تعدادی از اهالی رسانه حضور داشتند.

در این مراسم که با استقبال مخاطبان و دوستداران سینما همراه بود، سید مجتبی شفیعی مدیر عامل پردیس سینمایی «مگامال» از عدم امکان وجود مجتمع سینمایی در اکباتان گفت و افتتاح چنین مجتمعی را پایان یافتن دغدغه های فرهنگی اهالی محله اکباتان دانست.

وی در ادامه گفت: پردیس سینمایی «مگامال» که طی دوره ای چهار، پنج ماه به بهره برداری رسیده است، ده سالن نمایش فیلم دارد که به «لژ» و «وی آی پی» مجهز هستند تا خانواده از نهایت امکانات استفاده کنند.

شفیعی با تأکید بر اینکه «مگامال» به سیستم و تجهیزات صوتی مجهز است گفت: سیستم تصویری سینما همگام با تکنولوژی روز پیشرفته است و طبق آخرین فن آوری ها طراحی و اجرا شده است.

مدیر عامل پردیس سینمایی «مگامال» درباره وضعیت و کیفیت سالن نیز گفت: صندلی ها طوری طراحی شده اند که مخاطبان راحت باشند و به راحتی بین صندلی ها رفت و آمد کنند.

شفیعی گفت: به توجه به جمعیت صد هزار نفری شهرک اکباتان به نظر می رسد مجتمع سینمایی «مگامال» پاسخگوی نیاز جوانان باشد.

این مدیر در پایان، با اشاره به اینکه سالن شماره یک مجمتع سینمایی مگامال برای اجرای تئاتر نیز مناسب است گفت: با توجه به اینکه مجمتع سینمایی «مگامال» به ایستگاه متروی اکباتان نزدیک است، مخاطبان به راحتی می توانند به این مکان فرهنگی دسترسی داشته باشند.

این مراسم با خوش و بش هنرمندان و مردم و عکاسی خبرنگاران و سلفی گرفتن ها به پایان رسید.

مجموعه سینمایی «مگامال» اکباتان که 1400 نفر ظرفیت دارد، روز گذشته، جمعه 22 اردیبهشت ماه با نمایش فیلم سینمایی «نهنگ عنبر2» ساخته سامان مقدم، با حضور بازیگران و عوامل فیلم طی مراسمی افتتاح شد.

همچنین با افتتاح این مجموعه سینمایی، برای نخستین بار سالن سه بعدی صدا در کشور نیز کار خود را آغاز می‌کند. تعبیه لژ خانوادگی در سالن های این مجموعه، طراحی تجهیزات نور و صدای منحصر به فرد و استفاده از بالاترین کیفیت و استاندارد نور و صدا از جمله ویژگی های این مجموعه است.

مجموعه سینمایی اکباتان به عنوان بزرگترین مجموعه سینمایی غرب تهران ساعت ۲۰ جمعه ۲۲ اردیبهشت همزمان با نمایش فیلم «نهنگ عنبر ۲، سلکشن رویا» آغاز به کار می‌کند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳