چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۴۱۱۴
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
به مناسبت اکران فیلم ویلایی ها
فیلم سینمایی «ویلایی ها» نخستین ساخته منیر قیدی قرار است به زودی در سینماهای کشور اکران شود؛ فیلمی که نگاه تازه ای به جنگ دارد.

به گزارش خبرنگار سینمایی دیباچه، فیلم سینمایی «ویلایی ها» یکی از آثاری است که قرار است به زودی در سینماهای کشور اکران شود.

«ویلایی ها» نخستین ساخته منیر قیدی درباره جنگ است؛ اما نه آن بخشی از جنگ که در بیشتر آثار سینمایی دیده ایم. «ویلایی ها» از «خط مقدم» و «خمسه خمسه» و «حاجی سیدت را کشتند!» نمی گوید. از تبعات جنگ هم نمی گوید و به آدمهای پس از جنگ نیز نمی پردازد. «ویلایی ها» در مکانی میان جبهه و شهر اتفاق می افتد و درباره خانواده فرمانده هانی است که کمی آنسوتر تر، در خط مقدم، مشغول جنگ و دفاع از عزت و ناموس و وطند!

مردان به جنگ می روند، زنان انتظار می کشند!

زمانی در مناطق جنگی، مانند دزفول و اندیمشک خانه هایی سازمانی وجود داشت که خانواده نظامیان در آنها زندگی می کردند و روزگار می گذرانند؛ البته این خانه های سازمانی پر از خاطره هنوز وجود دارند و قابل سکونت هستند.فیلم سینمایی «ویلایی ها» نیز درباره خانواده هایی است که در ویلاهای سازمانی نزدیک جبهه انتظار مردشان را می کشیدند.

در فیلم «ویلایی ها»، عزیز زن ۵۰ ساله‌ای است که همراه نوه‌هایش وارد مجموعه مسکونی سازمانی می‌شود. الیاس نیز راننده بسیجی است که هر وقت وارد مجموعه می‌شود همه نگران این می‌شوند که شاید خبر شهادت یکی از فرمانده‌هان را بدهد. پس از مدتی سیما که عروس عزیز است از تهران می‌آید تا بچه‌های خود را به خارج از کشور ببرد و اتفاقاتی در می گیرد.

گفتنی است، همه لوکیشن های این فیلم در اندیمشک است و قصه در سال 62، 63 رخ می دهد.

«ویلایی ها» با بازی طناز طباطبایی، پری‌ناز ایزدیار، صابر ابر، ثریا قاسمی، علی شادمان در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر اکران شد و ثریا قاسمی برای بازی دراین فیلم جایزه بهترین بازیگر مکمل زن را دریافت کرد و منیر قیدی سیمرغ بلورین استعداد درخشان بهترین فیلم اولی را به خانه برد؛ محمد قاسمی نیز سیمرغ بهترین جلوه های بصری را برای این فیلم دریافت کرد.

این فیلم همچنین، در بخش های بهترین جلوه های میدانی، بهترین طراحی صحنه، بهترین فیلمنامه، بهترین موسیقی متن، نامزد دریافت سیمرغ شده است.

فیلم سینمایی «ویلایی ها» به تهیه کنندگی سعید ملکان با کارگردانی منیر قیدی، قرار است به زودی جایگزین فیلم «گشت2» شود و از بیستم اردیبهشت به روی پرده سینماها برود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳