سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴  |  Tuesday, 22 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۳۷۳۸
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۱۵ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۶
شبکه آی فیلم سریال هایی مانند مزد ترس خوش رکاب ، مدرسه ما و چندین سریال دیگر را در حال حاضر پخش می کند.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، آی فیلم یکی از شبکه های پر بیننده است که سریال هایی که خیلی از ما با آنها خاطره داریم را پخش می کند و به نوعی خاطرات خوشی را زنده می کند اما در حال حاضر این شبکه چه سریال ها را در حال پخش دارد؟

 

 سریال های در حال پخش شبکه آی فیلم+ داستان

مزد ترس: سریالی که داستان آن  با پیدا شدن جسد سوخته‌ مردی در محل تخلیه زباله‌ها شروع می شود ، ناصر محمدی کارآگاه اداره آگاهی، مسئول رسیدگی به پرونده این قتل می‌شود. وی در جریان تحقیقات درمی‌یابد که جسد متعلق به یک نوازنده ارکستر سمفونیک است و در ادامه رسیدگی به پرونده به طور اتفاقی هنگام تماشای یک برنامه تلویزیونی، مصاحبه‌ای با یک محکوم به اعدام را می‌بیند و به سرنخ‌های جدیدی می‌رسد . . .
 کارگردانی این مجموعه را  حمید تمجیدی بر عهده داشته است  و بازیگران آن نیز: عبدالرضا اکبری، حمیده خیر آبادی، رقیه چهره آزاد، فریبرز عرب نیا، علی دهکردی می باشند. این سریال در سال 137 پخش شده و در حال حاضر10 قسمت از آن از شبکه ای فیلم پخش شده است.

مدرسه ما: سریالی که داستان آن در گروه کودک و نوجوان تهیه شده است، درباره دانش‌آموزان کلاس سوم (ج) مدرسه راهنمایی چمران است که دردسرها و مشکلاتی را برای مدرسه ایجاد کرده‌اند. کیهان، معلم جدید ادبیات که در میانه سال جایگزین معلم قبلی شده است تغییراتی را در شرایط مدرسه ایجاد می‌کند. این سریال سال در 88 پخش شده است  و 12 قسمت آن پخش شده است در حال حاضر از شبکه آی فیلم باز پخش شده است.
 داریوش یاری کارگردان و رضا توکلی، مهران رجبی، فردوس کاویانی، اصغر نقی زاده، عباس محبوب، علیرضا اوسیوند در آن به ایفای نقش پرداخته اند.در حال حاضر 12 قسمت از آن در این شبکه  پخش شده است.

خوش رکاب: سریالی که داستان آن  با شخصیت تقی که کامیونی دارد و برای امرار معاش با آن کار می‌کند و عزت به عنوان شاگرد راننده، همراه اوست، پیگیری می شود. تقی که عاشق کامیون خود است، نام «خوش رکاب» را روی آن گذاشته و با وسواس بسیار از آن مراقبت می‌کند. همه‌چیز به همین منوال می‌گذرد تا اینکه به تقی دستور می‌رسد محموله‌ای را به جبهه‌های جنگ انتقال دهد. او که دوست ندارد صدمه‌ای به خوش رکاب وارد شود، سعی می‌کند به هر نحو ممکن کامیون خود را از رفتن به این مهلکه معاف نماید و . . .
بازیگران این سریال عبارتند از: پویا امینی، مجید صالحی، مریم سعادت، محمد کاسبی. این مجموعه در سال 81 پخش شده است و در حال حاضر قسمت 15 آن پخششده است .

روزگار جوانی: روایتگر داستان زندگی  چند جوان دانشجو که به اتفاق خانه‎ای را اجاره و با هم زندگی می‎كنند. این جوانان هر کدامشان شخصیت متفاوتی داشتند و در اين بين اختلاف سلیقه‎ها و علاقه‌ها موجب بروز مسائلی می‎شود که هر قسمت این مجموعه را با ماجرای تازه‎ای روبرو می‎کرد...
از جمله بازیگرانی که در این سریال به نقش پرداخته اند می توان به : امین  حیایی، بهزاد خداویسی، مهدی صبایی، کیهان ملک، نصرالله رادش اشاره کرد، تا به امروز 14 قسمت از آن پخش شده است.

باجناقلار: این سریال ساختاری طنزدارد که به زندگی سه باجناق و پدرخانم و مادرخانم آنها می پردازد که دردو خانه مجاور هم زندگی می‌کنند . در این سریال یک باجناق بنگاهی است و مشاور املاک دارد و بسیار رندانه سعی می کند از دیگران برای مطامع شخصی خود استفاده کند. باجناق دیگر کمی ساده لوح بوده ولی در عین سادگی بسیار جدی خود را از دیگران بالاتر احساس می کند . باجناق دیگر آن‌ها راننده اتوبوس بین شهری است و همسرش کاملا مطیع اوست، اما با زیرکی محسوسش آدم بد جنسی نیست و در غم وشادی های فامیل شریک است . ارتباطات بین خانوادگی این سه خانواده بستری برای مطرح کردن مسائل و مشکلات روز جامعه می باشد . این سریال سعی در بوجود آوردن فضایی پر نشاط دارد .سال 81  ساخته شده و قسمت 9 آن پخش شده است

تفنگ سر پُر : «تفنگ سر پر»، داستان "غیبیش" پسر جوانی است که در زمان جنگ جهانی اول زندگی می‌کند، در این دوران به‌دلیل خودکامگی خان‌ها، حکام محلی، رجال درباری، شاهزادگان قاجار و بیگانگان اشغالگر، روزگار مردم به سختی و تیرگی می‌گذرد .
کارگردانی مجموعه بر عهده امرالله احمد جو بوده است، و بازیگرانی مانند آتش تقی پور، انوشیروان ارجمند، خسروشکیبایی، فردوس کاویانی، فتحعلی اویسی، ژاله علو در این سریالبه ایفای نقش پرداخته اند  36 قسمت این سریال تا به امروز از این شبکه پخش شده است.
 
زمانه: داستان در مورد شخصیتی به نام  «بهزاد» است که سال‌هاست پدر خود را از دست داده و تحت سرپرستی عموی خویش، حسام زندگی می‌کند و تصمیم دارد تا با دختر عمویش ازدواج کند. حسام یکی از کارکنان کارخانه‌اش با نام سهیل خرّم را به جهت کلاهبرداری اخراج می‌کند. این اقدام او، سهیل را بر آن می‌دارد تا با نسبت دادن اتهاماتی به بهزاد، برایش دردسر بیافریند. بهزاد با گرفتن وکیل، سعی در کشف حقیقت می‌نماید .
کارگردان سریال زمانه، حسن فتحی می باشد و بازیگران آن نیز: شهرام قائدی، هومن برق نورد، پریناز ایزد یار، مهرانه مهین ترابی حمید گودرزی، حسین محبوب می باشند  که تا به امروز 8 قسمت آن پخش شده است.
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳