جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۳۱۰۴
تاریخ انتشار : ۴۹ : ۱۴ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵
جشنواره تئاتر تجربه که اولین دوره خود را با نام نمایش های کوتاه و خلاق در سال ۷۷ به همت دانشگاه تهران و مرکز تئاتر تجربی برگزار کرد و از قدیمی ترین جشنواره های تئاتر مستقل در حوزه تئاتر دانشگاهی است عصر امروز در تالار شهید آوینی دانشگاه تهران به هفدهمین دوره خود پایان می دهد.
به گزارش دیباچه، جشنواره تئاتر تجربه در هفدهمین دوره خود میزبان ۵۱ اثر نمایشی در ۷ بخش مختلف بود، این در حالی است که اولین دوره جشنواره با ۷ اثر، و بالاترین آمار دوره های قبل مربوط به دوره نهم با ۳۰ اثر شرکت کننده رکورددار این مقوله بوده است.
در هفدهمین جشنواره تئاتر تجربه سالن های اصلی و کوچک مولوی، سالنهای استاد سمندریان، استاد صمیمی مفخم، استاد ناظرزاده کرمانی، کارگاه های ۱ و ۲ پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران و همچنین محوطه پردیس مرکزی دانشگاه تهران میزبان گروه های شرکت کننده و تماشاچیان خود بود.
پرونده ای برای هفدهمین جشنواره تئاتر تجربه

هفدهمین جشنواره تجربه در بخش صحنه ای میزبان نمایش های: ادیب شهریار به کارگردانی هدیه حسینی اصفهانی، ماما یرما به کارگردانی فرزین نوبرانی، شینو به کارگردانی سعدی محمدی عبد، ویتسک به کارگردانی حجت حسینی، یک عدد به کارگردانی سها آردم در سالن اصلی مولوی، بوفالوو به کارگردانی اردوان انتظاری، مرگ و دوشیزه به کارگردانی هه ژار رمضانی، فردای شب به کارگردانی جواد اسفندیاری در سالن کوچک‌ مولوی، بازی همگانی به کارگردانی نازنین بهرامی، بازگشت کلاون به کارگردانی سیامک دری، مناقشه به کارگردانی مرتضی محمدی، مجلس مختلف خوانی همین امروز به کارگردانی مرتضی جلیلی دوست، شب دوازدهم به کارگردانی محسن صادقی اصفهانی در سالن استاد سمندریان و نمایشهای باشگاه مردگان به کارگردانی مارال محمدی و این یک ناصرالدین شاه نیست به کارگردانی رضا عموزاد در سالن استاد صمیمی مفخم بود.

بخش مدرسان جشنواره با نمایش های عشق سرخ می پوشد به کارگردانی حامد سلیمان زاده و رستوران رازبقا به کارگردانی حمیدرضا پاسوار در سالن استاد صمیمی مفخم و نمایش پدر عشق بسوزه به کارگردانی هما جدیکار در سالن استاد سمندریان پردیس هنرهای زیبا پذیرای حاضرین در جشنواره بود.

در بخش کوتاه و خلاق این دوره از جشنواره نمایشهای هملت به کارگردانی علی کرسی زر و هیچ انتزاعی به کارگردانی امیر باباشهابی در سالن کوچک مولوی، تئاتر به کارگردانی شایان حبیبی فر و حماسه حضور به کارگردانی علیرضا کیانی در سالن استاد سمندریان، شهرزاد نظرپور، دوران به کارگردانی سهیل شفیعی، هملث به کارگردانی پریسا صحبتی و درنگ خدای به کارگردانی مهشید نوربالا در سالن استاد صمیمی مفخم، دستان در کارگاه ۱ و نمایش عنکبوتهای قطبی در تالار آوینی شرکت کنندگان این بخش بودند.

نمایشهای عنکبوت های قطبی، باشگاه مردگان، شب دوازدهم، یک عدد و بازی همگانی نیز شرکت کنندگان بخش پایان نامه های برگزیده این دوره جشنواره بودند.

بخش غیررقابتی این دوره از جشنواره با نمایش های بوفالو به کارگردانی اردوان انتظاری، خفته لای زخمی مزمن به کارگردانی محمدرضا گبکانی و فورتونا به کارگردانی مبین سپاس زاده در سالن کوچک ،نمایشهای حرف شور خانه به کارگردانی امیرمحمد ابراهیمی و لخته خون به کارگردانی امیرنیما الهی در سالن استاد صمیمی مفخم و نمایش بازتاب کلی به کارگردانی مائده شانه ساز میزبان تماشاگران بود.

نمایشنامه های شاه میرزا نوشته افشین اکبری، حبیب افسانه نادر نوشته احد خالقی، برای خواهر کوچکم نوشته جواد اسفندیاری، معاف از هضم نوشته علیرضا کیانی، گرگ و میش نوشته مجید اکبری، سری میان سرها نوشته مجتبی قربانی، کریستال پالاس نوشته پویا سعیدی، هجده گنده نوشته جواد پورمرزیان، در سالن استاد ناظرزاده کرمانی پردیس هنرهای زیبا میزبان مخاطبان بخش نمایشنامه خوانی جشنواره بودند.
 بخش تجربه و اجرا در مکانهای نامتعارف با نمایشهای راز اتاق قفل شده به کارگردانی علی عبدالهی و لایو به کارگردانی سعید زارعی و ایمان صیادبرهانی در کارگاه ۱، نکته دان عشق به کارگردانی امیرحسین گلکار، آ... به کارگردانی علی توکلیان و هر آنچه که هست به کارگردانی مرتضی سلطان محمدی و حمید ذکیانی برگزار شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار