دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 04 August 2025
کد خبر: ۴۳۰۹۹
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵

آیا «آرنولد شوارتزنگر» نامزد مجلس سنا می شود؟

آرنولد شوارتزنگر بازیگر مشهور نقش‌های اکشن و فرماندار سابق کالیفرنیا احتمال دارد در سال ۲۰۱۸ برای ورود به مجلس سنا نامزد شود.

به گزارش دیباچه، آرنولد شوارتزنگر ممکن است به بازگشت به صحنه قدرت سیاسی فکر کند.

گزارشی که در «پولیتیکو» منتشر شده ادعا دارد فرماندار سابق کالیفرنیا ممکن است برای رفتن به واشنگتن در انتخابات سال ۲۰۱۸ سنا شرکت کند.

آیا «آرنولد شوارتزنگر» نامزد مجلس سنا می شود؟

سخنگوی شوارتزنگر به این شایعات پاسخ داد و گفت: فرماندار شوارتزنگر اکنون بر پلتفرم خودش مبنی بر آوردن حساسیت و پیوستگی بیشتر در واشنگتن از طریق مبارزه برای اصلاحات منطقه‌ای متمرکز شده و این همان کاری است که ما در کالیفرنیا انجام دادیم. ما همه انتخاب‌های خود را در عین حال که می‌توانیم به آن عمل کنیم، باز می‌گذاریم تا اگر لازم شد در آن تغییر ایجاد کنیم.

گفته می‌شود فرماندار پیشین کالیفرنیا که به عنوان جمهوریخواه فعالیت می‌کند قصد دارد به عنوان یک فرد مستقل وارد عمل شود و دیدگاه‌های سیاسی وی به شدت با سیاست‌های رییس جمهور جمهوریخواه دونالد ترامپ متفاوت است.

اخیرا شوراتزنگر جدلی توییتری با ترامپ داشت که درباره نحوه برگزاری برنامه تلویزیونی «کارآموز سلبریتی» بود که شوارتزنگر اجرای آن را برعهده داشت. میزان محبوبیت این برنامه در این دوره به شدت پایین آمده بود و موجب شد تا شوارتزنگر از این برنامه که زمانی ترامپ مجری آن بود، جدا شود.

ترامپ در توییتی آرنولد را موجب این پایین آمدن دانسته بود وگفته بود این شوراتزنگر نبود که از این برنامه بیرون رفت بلکه تهیه کنندگان برنامه او را برای نتایج بدش اخراج کردند. او گفت آرنولد این شو را خراب کرد و حیف شد.

شوارتزنگر جای رییس جمهور آمریکا را به عنوان مجری این نمایش گرفته بود.

شوارتزنگر اما گفت حتی اگر دوباره از او بخواهند این برنامه را مجری گری کند، هیچ علاقه ای به انجام این کار ندارد. او علت پایین آمدن درجه محبوبیت برنامه را به احساس مردم نسبت به ترامپ نسبت داد و گفت با توجه به اینکه ترامپ در این نمایش دست دارد و تهیه کننده آن مانده، مردم نمی‌خواهند از هر طریقی از آن حمایت کنند.

ترامپ گفته بود شوارتزنگر هم به عنوان فرماندار کالیفرنیا چهره خوبی نبود و کارش در برنامه «کارآموز» از آن هم بدتر بود.

منبع: مهر
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴