شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳  |  Saturday, 15 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۹۷۱
تاریخ انتشار : ۲۹ : ۱۵ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۵

 به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، چند وقتی بود که خبر تولید کلاه قرمزی 96 بعد از دوسال در رسانه ها دست به دست می چرخید و همگان منتظر دیدن دوباره این عروسک های دلنشین در آنتن شبکه دو سیما بودند که ناگهان خبر از دست دادن هنرمند عزیزمان عروسک گردان شخصیت اصیل و دیرینه این برنامه «دنیا فنی زاده» شوک بزرگی به دوستداران کلاه قرمزی و عوامل این برنامه وارد کرد، و این سوال پیش آمد که آیا باز هم کلاه قرمزی در این برنامه وجود دارد؟ آیا این برنامه روند تولید خود را ادامه می دهد؟ 

دختر همسایه خواهر کلاه قرمزی شد

در نهایت ایرج طهماسب در جوابی به  تمامی ابهامات به وجود آمده پاسخ داد و گفت: بله این برنامه با تمام احترامی که برای دنیا فنی زاده عزیز قائل بوده و هست به روند تولید خود ادامه خواهد داد.


در این میان اما خبری از اینکه چه کسی کار عروسک گردانی این شخصیت را بر عهده می گیرد، نبود تا اینکه در بامداد روز یک شنبه 15 اسفند ماه 95 خبرهایی با مضمون اینکه «کلاه قرمزی مادر خود را پیدا کرد» در رسانه ها چرخید و نشان دهنده این بود که کلاه قرمزی جان دوباره خواهد گرفت و طبق آخرین اخبار، عروسک گردان «دختر همسایه» شیما بخشنده، مهر بی کرانش را شامل تن بی روح کلاه قرمزی می کند.

جالب است بدانید که شیما بخشنده سالها است که با گروه ایرج طهماسب همکاری می کند و پیش از این با عروسک « دختر همسایه » این برنامه را همراهی می کرده است.


سعیده سادات احمدی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳