چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴  |  Wednesday, 11 February 2026
کد خبر: ۴۲۸۳۶
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۱ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۵
گزارش دیباچه از پشت صحنه یک برنامه برای یک گروه سنی خاص

شبکه سه با " دو طرفه " می خواهد مشکلات جامعه را حل کند

«دو طرفه» برنامه ای است که قرار است مشکلات یک گروه خاص را مطرح کرده و راهکارهای حل آن ها ارائه کند.

اسم برنامه شان را گذاشته اند «دوطرفه» و معنی اش این است که می خواهند یک تعامل دو سویه با مخاطب برقرار کنند. وقتی وارد استودیو می شوم از آن همه رنگی که در دکور به کار رفته ذوق می کنم .
به سراغ جواد بیک محمدی  یکی از تهیه کنندگان برنامه می روم تا قبل از هر کسی مرا با کاری آشنا کند که هزینه های مالی اش را می پردازد. مرتب چشم می گرداند تا اگر کم و کاستی یا نقصی در استودیو هست برطرف کند. 

تهیه کننده «گلبرگ» این بار «دو طرفه» را به پخش می رساند


قبل از هر چیز می گوید: از پیش بینی هایی که قبل از شروع برنامه داشتیم جلوتر هستیم.
بیک محمدی تاکید می کند: برای این برنامه دو هدف داشتم یکی اینکه مشکلات جامعه را برای مخاطبان حل کنم و دو اینکه بتوانم نفس به نفس با مخاطب جلو بروم . نمی دانم چقدر موفق بوده ایم اما قدم هایمان را بدون سستی برداشته ایم.
برنامه ضبطی است و و در حال ضبط یکی از قسمت های مربوط به بهار 96 هستند. سینا راستگو و زهرا رضاییان رو به روی هم نشسته اند و متن پلاتو را تمرین می کنند.
خوبی و دلگرم کنندگی فضا مرهون همین مجری های جوان است که به تپق هایشان می خندند و اشتباهات یکدیگر را با شوخی و سرخوشی به او تذکر می دهند.
برنامه دو مجری دیگر هم دارد؛ قدسیه صالحی و محمد خاکساری که اغلب با هم اجرا می کنند.


از اینکه با دغدغه های مردم در ارتباطیم لذت می برم


با خاکساری هم کلام می شوم و از او درباره انگیزه هایش برای اجرای این برنامه سوال می کنم. می گوید: چیزی که من را به این کار جذب کرد این بود که دغدغه های مردم موضوع برنامه ما بود، زیرا ارتباط با نوجوانان کار سختی است و ما باید  از راهی وارد شویم که آنهارا دلسرد نکنیم.
او با تاکید ادامه می دهد: هنگامی که ما با ادبیات عام و مردمی با آنها ارتباط برقرار می کنیم بی شک دیده خواهیم شد .


وقتی سر ضبط برنامه های تولیدی حاضر می شوی از عوض شدن لباس مجری ها می فهمی تصویربرداری یک قسمت جدید از برنامه نزدیک است. محمدخاکساری باید برای تجدید گریم و پوشیدن لباس جدید به طبقه بالای استودیو برود. من هم از فرصت استفاده می کنم و با سینا راستگو سر صحبت را باز می کنم. او پیش از این با نوید محمودی کار کرده و اجرای برنامه های پرطرفداری را در کارنامه اش دارد.


برنامه زنده فرصت اشتباه را از آدم می گیرد


راستگو می گوید: در برنامه تولیدی فرصت اشتباه کردن را داری و می توانی آن را اصلاح کنی اما برنامه زنده هیجانات و استرس های خاصی دارد، اما به هر حال تجربه هردو جالب است. مدتی بود که اجرا را کنار گذاشته بودم اما اخیرا به این فکر کرده ام که ارتباط با مردم به هر طریقی که باشد قطعا که مفید است و اجرای تلویزیونی در حال حاضر، یکی از راه هایی است که باعث می شود تو، مردم و جامعه ات را بهتر بشناسی

تهیه کننده «گلبرگ» این بار «دو طرفه» را به پخش می رساند
با یک اتاق فکر قوی ببینده جذب می شود


زهرا رضائیان یکی دیگر از مجریان برنامه می گوید: برنامه یک اتاق فکر قوی دارد . این موضوع باعث می شود کاملا حرفه ای و بدون اشتباه پیش برویم اما به هرحال برنامه زنده  با همان تپق هایش جذب مخاطب بیشتری دارد و یک شور و حال دیگری به مجری می دهد. فارغ از این ها ما به کیفیت کارمان فکر می کنیم. در این برنامه قصد داریم کنار مردم باشیم نه در مقابل آنها زیرا وقتی در کنار آنها باشی راحت تر می توانی با آنها ارتباط برقرار کنی و باعث شوی برنامه ات را ببینند.

لازم به ذکر است، «دو طرفه» شنبه تا چهارشنبه حوالی سه بعداز ظهر به روی آنتن شبکه سه می رود.

مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴