يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 December 2025
کد خبر: ۴۲۶۷۰
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۵

همسر مهراب قاسم خانی امروز به دنیا آمد!

امروز چهارم اسفندماه زادروز یکی ازبازیگران عرصه تلویزیون و سینماست. شقایق دهقان، بازیگری پر انرژی که همواره مشغول بازی جلوی دوربین است.

به گزارش خبرنگار سینمایی پایگاه خبری دیباچه، امروز چهارم اسفند ماه زادروز یکی از بازیگران ژانر کمدی ایران است. شقایق دهقان که همسر مهراب قاسم خانی نویسنده سینماست، متولد سال 1357 است و در شهر«لان گسین» آلمان زاده شده و سه ماه بعد به اتفاق خانواده اش به ایران بازگشته است. این بازیگر فعالیت هنری اش را از 18 سالگی با شرکت در کلاس های عروسک گردانی فرهنگسرای امیرکبیر آغاز کرد و دو سال بعد به گروهی پیوست که برای شرکت در جشنواره تئاتر عروسکی مشغول تمرین بودند و پس از آن با گلچهره سجادیه بازیگر تئاتر و سینما آشنا شد و در نمایشی جدی تر ایفای نقش کرد و کمی بعد برای برنامه کودک شروع به نوشتن کرد و در همان دوران یکی از کارگردانها به او پیشنهاد داد تا در سریالش بازی کند؛ و اینگونه شد که شقایق دهقان پا به عرصه تصویر گذاشت و تا کنون در آثار بسیاری ایفای نقش کرده است.

شقایق دهقان بازیگری با انرژی بسیار!

شقایق دهقان سپس در مجموعه های «بیست» ساخته محمد حسن زاده، «دختران» ساخته اصغر توسلی و «مثل زندگی» ساخته بهروز بقایی بازی کرد تا سال 1381 از راه برسد و با مجموعه تلویزیونی «پاورچین» ساخته مهران مدیری به شهرت برسد و بازی اش به چشم بیاید.

دهقان پس از «پاورچین» تقریبا در بیشتر آثار مهران مدیری حضور دارد و در آثاری چون «شبهای برره»، «باغ مظفر»، «مرد هزار چهره» بازی کرده و اخیرا نیز در مجموعه «دورهمی» اثری دیگر از مدیری ایفای نقش کرده است؛ البته طی این سالها، فعالیت های این بازیگر به همکاری اش با مهران مدیری محدود نشده با کارگردان هایی چون رامبد جوان، رضا عطاران، فرزاد موتمن، پیمان قاسمخانی و مسعود کرامتی همکاری کرده است.

شقایق دهقان علاوه بر حضور در آثار تلویزیونی در چند اثر سینمایی نیز بازی کرده است که «زیر نور ماه» ساخته رضا میرکریمی، «گذر موقت» ساخته افشین هاشمی و «آتش بازی» ساخته بهمن گودرزی برخی از آنهاست؛ او همچنین با نگارش بخشی از فیلمنامه های «نقطه چین»، «کمربندها را ببندیم»، «شبهای ببره» و «دورهمی» نویسندگی را تجربه کرده است.

شقایق دهقان امروز چهارم اسفندماه 1395، 38 ساله می شود. زادروزش مبارک!

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴