شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳  |  Saturday, 15 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۶۴۵
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۱۵ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
با همکاری چهره های سینمایی صورت گرفت؛
آلبوم تصویری «خداوندان اسرار» به کارگردانی رخشان بنی اعتماد و با صدای همایون شجریان فردا چهارم اسفندماه توسط شرکت ایران گام منتشر می‌شود.
به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه، آلبوم تصویری «خداوندان اسرار» با صدای همایون شجریان و آهنگسازی سهراب پورناظری فردا چهارشنبه 4 اسفندماه در بازار موسیقی به دست علاقمندان می رسد.

انتشار آلبوم تصویری همایون شجریان و سهراب پورناظری در بازار موسیقی

در این آلبوم موسیقی تصویری، شاهد اثری از کیخسرو پورناظری با همکاری گروه موسیقی «سیاوش» هستیم. همچنین از برخی قطعات این آلبوم می توان به «ساز و آواز بداهه مقام اصفهان»، «کلام مولوی»، «رهایی»، «مهتاب»، «خداوندان اسرار»، «جانی و صد آه»، «کلام حافظ» اشاره کرد.

نوازندگانی که در آلبوم تصویری «خداوندان اسرار» حضور دارند عبارتند از: «آیین مشکاتیان» نوازنده سازهای کوبه‌ای، «حسین رضایی‌نیا» نوازنده دف، «همایون نصیری» نوازنده سازهای کوبه‌ای، «حمید خوانساری» نوازنده بربت، «داریوش آذر» نوازنده باس و «سهراب پورناظری» نوازنده تنبور.


آلبوم «خداوندان اسرار» به کارگردانی رخشان بنی اعتماد و تهیه‌کنندگی صدرالدین حسین‌خانی و توسط شرکت ایران گام منتشر شده است.


در این اثر تصویری مجتبی میرتهماسب به عنوان مشاور کارگردان و مجری طرح، هایده صفی‌یاری و سپیده عبدالوهاب تدوین و باران کوثری طراحی لباس و صحنه حضور داشته و مدیریت تصویربرداری نیز برعهده‌ علی تبریزی بوده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳