پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳  |  Thursday, 13 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۶۰۲
تاریخ انتشار : ۳۹ : ۱۳ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۵
با یادی از عباس کیارستمی؛
سیف الله صمدیان گفت: در جریان برگزاری جشن تصویر سال از هنرمندان درخواست کردیم که فیلم های مرتبط با کیارستمی خود را برای ما بفرستند و قرار شد در جشنواره جهانی فیلم فجر در بخش ویژه بزرگداشت کیارستمی این فیلم ها نمایش داده شوند.
به گزارش خبرنگار سینما و تئاتر دیباچه، شب گذشته در جریان برگزاری مراسم جشن تصویر سال در خانه هنرمندان ایران، از پوسترهای جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور رضا کیانیان و سیف الله صمدیان رونمایی به عمل آمد.

یکی از پوسترهایی که در این مراسم رونمایی شد، عکس «برف» که کیارستمی شخصا آن را عکاسی کرده و پوستر دیگر، یکی از عکس های سر صحنه فیلم «خانه دوست کجاست» است که  مینا زیوری از او عکاسی کرده است.
پوستر جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی شد/ نمایش فیلم‌هایی مرتبط با کیارستمی

رضا کیانیان، مدیر کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر در این مراسم گفت: سال دومی است که دبیری این جشنواره به عهده رضا میرکریمی است و او بنا گذاشته تا پوسترها هر سال به یاد یکی از بزرگان سینمای ایران باشد. الان هم خوشحالم و هم ناراحت؛ چراکه عباس کیارستمی دیگر در میان ما نیست. البته از سال گذشته قرار بود که این دوره جشنواره، متعلق به کیارستمی باشد که متاسفانه از میان ما رفت.


وی با بیان اینکه سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر از اول تا هشتم اردیبهشت ۹۶ برگزار می شود، درباره پوستری که از صحنه خانه دوست کجاست، از کیارستمی عکاسی شده گفت: پوستری که عکس کیارستمی در پشت صحنه فیلمش است، بخشی از جشنواره با عنوان «خانه دوست همین جاست» است که در این دوره جشنواره برگزار می شود.
پوستر جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی شد/ نمایش فیلم‌هایی مرتبط با کیارستمی

سیف الله صمدیان نیز در این مراسم درباره چرایی رونمایی پوستر جشنواره جهانی فیلم فجر در مراسم افتتاحیه جشن تصویر سال گفت: یک اتفاق اشتباهی در جشنواره ملی فجر امسال رخ داد که حدس می زنم به خاطر جوانب ناخوشایندی است که امسال برای جشنواره به طرق مختلف رخ داد. این اشتباه این بود که برای این اتفاق که بیش از شش ماه است روی آن برنامه ریزی صورت گرفته است و قرار است بزرگداشتی جهانی برای کیارستمی در جشنواره جهانی فجر صورت بگیرد و حتی پیش از این پوستر این جشنواره آماده بود، در حد یک جمله هم در اختتامیه جشنواره ملی صحبت و این موضوع اطلاع رسانی نشد. امسال در جشنواره جهانی فیلم فجر در بخش ویژه بزرگداشت کیارستمی انسان های شاخصی از دنیا برای سخنرانی درباره وی به ایران می آیند و سه روز بین یکم تا 8 اردیبهشت میزگردها برگزار می شود.


وی در پایان بیان کرد: ما در تصویر سال از همه درخواست کردیم هنرمندان از تهران و شهرستان ها که فیلمی درباره کیارستمی دارند برای ما ارسال کنند و با توافقی که با رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر داشتیم قرار شد این فیلم ها در آن بخش نمایش داده شود.




نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار