سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 03 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۲۴۳۶
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۳ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
کارگردان «کله سرخ» از برنامه ریزی برای حضور این فیلم در جشنواره های بین‌المللی سخن گفت.

به گزارش دیباچه، کریم لک‌زاده کارگردان «کله سرخ‌» درباره زمان اکران این فیلم گفت: همان زمانی که می خواستیم این فیلم را در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش بگذاریم تمام کارهای ساخت آن را به طور کامل انجام دادیم اما هیات انتخاب گروه «هنر و تجربه» ترجیح دادند فیلم هایی را که در بخش سودای سیمرغ هستند در بخش ویژه قرار دهند و حتی «کله سرخ» را لایق حضور در بخش جنبی هم ندانستند.

«کله سرخ» در حال برنامه ریزی برای اکران های بین المللی !

وی افزود: به هر حال این فیلم آماده نمایش است و ما در حال برنامه ریزی برای اکران های بین المللی آن هستیم، همچنین در نظر داریم «کله سرخ» را سال آینده در سینماهای «هنر و تجربه» به نمایش بگذاریم.

لک زاده عنوان کرد: البته ما برای پخش بین الملل آن هنوز با پخش کننده ها به صورت قطعی قرارداد نبستیم. این را هم باید بگویم که به نظرمان این فیلم برای «کن» مناسب نبود به خاطر همین آن را به این جشنواره نفرستادیم اما در نظر داریم «کله سرخ» را به جشنواره های مهم پیش‌رو ارسال کنیم.

این کارگردان با اشاره به نامه ای که پیش از برگزاری سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به مسئولان گروه «هنر و تجربه» نوشته بود، بیان کرد: در آن زمان من نامه ای درباره نحوه نگاه شورای سیاستگذاری «هنر و تجربه» نوشتم. باید بگویم که مسئولان «هنر و تجربه» علیرغم وظیفه ای که بر دوش دارند، علاقه زیادی به سینمای بدنه غیر هنر و تجربه ای دارند. برهمین اساس حتی من چند بار خواستم با دبیر شورای سیاستگذاری «هنر و تجربه» صحبت کنم اما او زمانی را برای صحبت کردن به من اختصاص نداد به همین دلیل من این نامه را نوشتم. جالب این است که حتی بعد از آن نامه هم آقای علم الهدی وقت دیداری نداند اما به هر حال آن نامه به دست خیلی از افراد رسید و بسیاری با آن هم نظر شدند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه چرخه فعالیت علیه معترض از خود اعتراض زودتر عمل می کند من توقعی نداشتم که بعد از آن نامه کسی از من حمایت کند اما خوشبختانه نقد من به گوش بسیاری از دوستان رسید.

لک زاده در پایان گفت: گذشت زمان درست یا غلط بودن این سیاستگذاری ها را نشان می دهد چون به هر حال فیلم هایی که برای نمایش در جشنواره فیلم فجر انتخاب نشدند در جشنواره های دیگر حضور پیدا می کنند برای مثال فیلم «تمارض» به کارگردانی عبد آبست به بخش فورم جشنواره برلین راه یافت در حالی که جشنواره ما آن را نپذیرفت. امیدوارم روزی نرسد که مسئولان به شکل رسمی بگویند پشیمان هستیم.

«کله سرخ» با بازی بهزاد دورانی، علی باقری، سونیا سنجری، میلاد اکبرنژاد، لیلا طاهرپسند و وحید حبیبیان داستان مردی است که بعد از سال‌ها به زادگاه خود بازمی‌گردد.

این فیلم به تهیه‌کنندگی مهدی رشیدی و محصول ریپس فیلم است و سایر عوامل آن عبارت‌اند از فیلمبردار: پویان رنجبر، صدابردار: هادی معنوی پور، طراح گریم: حسنا خانمحمدی، طراح صحنه و لباس: رضا رزم، تدوین: پویان شعله ور، مدیر تولید: احد محمد کرمی، دستیار کارگردان: حامد نجابت.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳