جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۲۴۱۰
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۰۸ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۵
خبر دیباچه تایید شد؛
در برنامه «فرمول یک» و گفتگوی علی ضیاء با مسعود نجفی در مورد حواشی جشنواره فیلم فجر صحبت شد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون دیباچه، برنامه روز گذشته «فرمول یک» به حواشی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با حضور «مسعود نجفی» مدیر روابط عمومی جشنواره اختصاص داشت که البته دو نکته از صحبت‌های مطرح شده در این گفت و گو بازنشر پیدا نکرد.

ماجرای تغییر مجری اختتامیه فیلم فجر از زبان مدیر روابط عمومی

نجفی در این برنامه درباره اجرای احسان کرمی و جایگزین شدن دقیقه نودی او به جای فرزاد حسنی، توضیحاتی ارائه داد و این در حالی بود که پایگاه خبری دیباچه در مورد مجری اختتامیه پیش‌بینی کرده بود.

این گزارش حاکی است چند روز مانده به مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، نام یکی از مجریان مطرح سیما به عنوان مجری مراسم خبری شده بود، اما در روز اختتامیه، حاضران شاهد یک اتفاق کمتر تجربه شده یعنی اجرای مجدد احسان کرمی بودند که در مراسم افتتاحیه نیز مجری بود.





مسعود نجفی نیز  با تایید تلویحی این خبر، درباره این مسئله توضیح داد: مجریان جشنواره معمولا تا دقیقه نود جابجا می شوند اما خوشبختانه مجری اختتامیه با اینکه دقیقه نود انتخاب شد اما اجرای خوب و مناسبی داشت.


در این برنامه همچنین علی ضیاء درباره ارسال کارت "کاندیدها" برای ساره بیات از نجفی پرسید که وی نیز گفت: در برنامه ای که برای نامزدها بوده است هنرمندان دیگری هم دعوت شده بودند و ایشان هم همینطور بوده است. خانم طائرپور یا آقای علی معلم مگر نامزد بودند که به جشن دعوت شدند؟


پس از آن، علی ضیاء به این نکته اشاره کرد که توضیحات نجفی در این زمینه را از او نمی پذیرد و همین عنوان «نامزدها» که روی کارت بیات ذکر شده بود، نشان دهنده حضور او در بین کاندیداها بوده و هیچ مهمان دیگر آن مراسم به جز دیگر رقبا، روی کارتش عنوان "کارت نامزدها" ذکر نشده بوده است.



در این برنامه همچنین در مورد سایر حواشی جشنواره فجر نیز سخن گفته شد که مشروح آن را در زیر می خوانید:

نجفی در ابتدای برنامه در پاسخ به این سوال که مشکلاتی که برای سامانه بلیت فروشی در روزهای قبل از آغاز جشنواره پیش آمد ناشی از چه بود، اظهار کرد: سایت بلیت فروشی سه ماه پیش از برگزاری جشنواره تست و جلسات متعددی برای آن برگزار شد و در آن مقطع هیج مشکلی نداشتیم. اما امسال یک امکان جدید به بخش خرید بلیت اضافه شده بود و مردم می توانستند صندلی مورد نظر خود در سینما را هم انتخاب کنند. ما دقیقا در این مرحله به مشکل می خوردیم و به خاطر حضور همزمان چندین نفر در سایت، کاربران در این بخش با مشکل مواجه می‌شدند. چنانکه در شهرستان‌ها که گزینه انتخاب صندلی وجود نداشت، خرید بلیت بدون هیچ مشکلی انجام شد.

وی درباره اعتراض برخی کارگردان‌ها به اینکه فیلم‌شان ساعت 23 اکران می‌شد، توضیح داد: آخرین اکران‌های جشنواره هم همگی با استقبال روبرو می‌شد و حتی آخرین نشست‌های برج میلاد با وجود این که تا ساعت 2 صبح ادامه پیدا می‌کرد، خبرنگاران در آن حضور پرشوری داشتند و خود من هم در این جلسات حاضر می‌شدم.

مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، درباره حواشی انتخاب نامزدها و برگزیده‌ها، تصریح کرد: سال‌های گذشته باید نامزدها و برگزیده‌ها از بین 25 فیلم انتخاب می‌شد و امسال از بین 33 فیلم این انتخاب صورت می‌گرفت. بنابراین طبیعتا میزان اعتراض‌ها هم که همیشگی و ناگزیر است، بیشتر شد.

علی ضیاء در ادامه به این نکته اشاره کرد که شایعاتی مبنی بر این وجود داشت که داوران جشنواره فیلم‌ها را بین خودشان تقسیم کرده‌اند و همه فیلم‌ها را ندیده‌اند.

نجفی در این باره گفت: از 10 روز قبل از شروع جشنواره هیأت داوران کار خود را آغاز کرد. مگر می‌شود داوری فیلم را نبیند؟ داوران فرصت کافی را برای دیدن ۳۳ فیلم داشتند و به صورت کامل، آثار را در فضایی آرام بررسی کردند.

این فعال رسانه‌ای در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می‌شد فیلمی که موسیقی نداشته یا فاقد جلوه‌های ویژه بوده در این حوزه نامزد شده، تصریح کرد: جلوه‌های ویژه یک فیلم از نظر داوران نامزد شد در حالی که نام ارائه شده در فرم فهرست عوامل دچار تغییر شده بود.وقتی تهیه کننده‌ای خواستار حضور فیلمش در جشنواره می‌شود، آن تهیه کننده فرم فهرست عوامل سازنده فیلم‌ها را پر می‌کند، اگر تا زمان رسیدن فیلم به جشنواره و آغاز کار جشنواره، تغییراتی در فیلم او رخ می‌دهد، این اشکال به داوران برنمی‌گردد.

وی در این باره که می‌گفتند عوامل «بدون تاریخ بدون امضا» اعلام کرده‌اند این فیلم اصلا موسیقی نداشته اما یزدانیان بابت ساخت موسیقی آن کاندیدا شده، بیان کرد: این هم از شایعاتی بود که راه افتاد. فضای مجازی علی‌رغم همه حسن‌ها، عیب‌های زیادی دارد. خود جلیلوند گفت من هیچ جا نگفتم موسیقی نداریم. سه دقیقه تیتراژ ما کامل موسیقی دارد که سه ماه برای آن زحمت کشیده شده است.

سوال بعدی ضیاء مربوط به این نکته بود که خانم ثریا قاسمی اعلام کرده بود دعوتی از سوی جشنواره برای حضور او درمراسم اختتامیه صورت نگرفته و نجفی در این زمینه گفت: برای جشن نامزدها با ایشان تماس گرفته شد که گفتند من علاقمند به این برنامه‌ها نیستم. روال جشنواره این است که برای اختتامیه به تهیه کننده زنگ می‌زنند تا عوامل کاندیدا شده فیلم را برای حضور در اختتامیه باخبر کنند. درباره «ویلایی‌ها» هم همین اتفاق افتاد. البته آقای حیدری هم چند بار به احترام کسوت ایشان با تلفن‌شان تماس گرفتند اما گوشی ایشان خاموش بوده است. مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، در پاسخ به اینکه سابقه نداشته دو تا سیمرغ برای یک رشته داده شود و درباره اهدای دو سیمرغ به بازیگران زن نیز که گفته شد خلاف قانون جشنواره است، افزود: در خیلی از دوره‌ها چنین اتفاقی افتاده و حتی دوره‌ای داشتیم که دو فیلم به عنوان بهترین فیلم انتخاب شده‌اند و دو سیمرغ در یک رشته به افراد تعلق پیدا کرده است. طبق بند ۱۲ آیین نامه جشنواره قانون در این زمینه دست دبیر را باز گذاشته شده است و دبیر می تواند اجازه دهد که در یک رشته دو سیمرغ اهدا شود.

نجفی به سوالی در خصوص پایین بودن کیفیت غذا اینگونه پاسخ داد: شایعه‌ای پیش آمده بود که غذا مربوط به خانم مهتاب کرامتی است در حالی که این شرکت هیچ ربطی به ایشان ندارد و به لحاظ تشابه اسم متأسفانه شایعاتی مطرح شد. خود خانم کرامتی هم از جمله کسانی بود که به وضعیت غذا معترض بودند! برج میلاد طبق قوانین از دو سه شرکتی که با این برج قرارداد دارد، می‌تواند برای پذیرایی استفاده کند که همین اتفاق هم افتاد. ضمن آن که بعد از انتقاداتی که شد، کیفیت غذا بهتر شد. مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، در این باره که منیر قیدی، جایزه‌ای را که به او داده بودند، من درآوردی قلمداد کرده، توضیح داد: این جایزه با عنوان استعداد جوان در فراخوان هم قید شده بود و اتفاقا یکی از با ارزش‌ترین جوایز جشنواره بوده که در ادوار گذشته جشنواره هم اهدا شده است. در واقع جایزه بهترین فیلم اول به ایشان تعلق گرفت که اصلا خلق‌الساعه نبود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار