کد خبر: ۴۲۳۹۰
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۲۰ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه عنوان شد؛

لشکری قوچانی: با کیمیایی هم عقیده ام!

منصور لشکری قوچانی تهیه کننده فیلم سینمایی «قاتل اهلی» از اکران احتمالی این فیلم در اوائل بهار امسال خبر داد.

منصور لشکری قوچانی تهیه کننده آخرین فیلم سینمایی مسعود کیمیایی که «قاتل اهلی» نام دارد درباره تاریخ اکران این اثر به خبرنگار سینمایی پایگاه خبری دیباچه گفت: با وجود اختلافات بسیاری که میان من و مسعود کیمیایی وجود دارد اما درباره زمان اکران فیلم «قاتل اهلی» با هم اتفاق نظر داریم و طبق صحبت های پیشین مایل هستیم آن را در تعطیلات عید نوروز اکران کنیم زیرا به این نتیجه رسیده ایم که بهترین فصل برای اکران فیلم سینمایی «قاتل اهلی» اوائل بهار است.

لشکری قوچانی: با کیمیایی هم عقیده ام!/ درباره زمان اکران با کیمیایی موافقم! (یکی از تیترها)

لشکری قوچانی در پاسخ به این سوال که بالاخره کدام نسخه «قاتل اهلی» اکران می شود گفت: اثری که قرار است به روی پرده برود همان نسخه ای است که بر اساس فیلمنامه اولیه مسعود کیمیایی ساخته شده است.

گفتنی است فیلم سینمایی «قاتل اهلی» یکی از آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر امسال بود که اختلاف نظر میان تهیه کننده و کارگردان بر سر نسخه اصلی فیلم، آن را به یکی از آثار جنجالی و پر حاشیه امسال سینمای ایران تبدیل کرد.

در فیلم سینمایی «قاتل اهلی» که داستان زندگی حاج آقا دکتر جلال سروش است بازیگرانی چون پرویز پرستویی، پولاد کیمیایی، پگاه آهنگرانی، امیر جدیدی، رضا رشیدپور و پرویز پور حسینی ایفای نقش می کنند و از دیگرعوامل فیلم می توان به فرشاد محمدی (مدیر فیلمبرداری) ، ایمان امیدواری (طراح چهره پردازی) ، ایرج شهزادی (مدیر صدابرداری)، امیر حسین حداد (طراح صحنه و لباس) و بهزاد عبدی (آهنگساز) اشاره کرد.


captcha
مطالب برگزیده
روایتی از بازیگری که نخستین بار در ۱۴ سالگی روی صحنه رفت

سولماز عسگری: از آن لحظه به بعد دنیا برایم یک شکل دیگر شد

۰۹:۱۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
گزارش دیباچه از آخرین وضعیت پیکر بازیگر پیشکسوت و روایتی تازه از روزهای پایانی زندگی او

سیروس ابراهیم‌زاده؛ هنرمندی که دلش برای ایران تنگ بود و حالا چشم‌ها به بازگشت پیکرش دوخته شده است

۱۵:۱۹  -  ۰۱ مهر ۱۴۰۵