جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳  |  Friday, 19 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۲۲۹۶
تاریخ انتشار : ۲۳ : ۲۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۵
نگاهی به یک فیلم
نویسنده «فصل نرگس» به یک قصه بسنده نکرده و چهار اتفاق مختلف را در هم تنیده است. شاید نگارش چنین فیلمنامه ای کمی تکراری به نظر برسد اما در «فصل نرگس» درام ها در تقاطع درستی به هم می رسند و همین نکته است که قصه مکتوب این اثر را منحصر به فرد می کند!

به گزارش خبرنگار سینمایی پایگاه خبری دیباچه، «فصل نرگس» فیلمی است به کارگردانی و نویسندگی نگار آذربایجانی که سحر صباغ‌سرشت تهیه کننده آن بوده است. 

«فصل نرگس» دومین فیلم نگار آذربایجانی است و پیش از این فیلم سینمایی «آیینه های روبرو» را ساخته بود. فصل نرگس فیلم خوبی است! نویسنده به یک قصه بسنده نکرده و چهار اتفاق مختلف را در هم تنیده است. شاید نگارش چنین فیلمنامه ای با ساختاری فرمالیستی کمی تکراری به نظر برسد اما در «فصل نرگس» درام ها در تقاطع درستی به هم می رسند و همین نکته است که قصه مکتوب این اثر را منحصر به فرد می کند.

«فصل نرگس» عاشقانه ای آرام!

البته که به تصویر کشیدن چنین قصه ای به درک درست قصه، فرم و ساختار فیلم، توسط کارگردان نیاز دارد تا به اثری جاندار تبدیل شود و این کارگردان است که با درک داستان های قصه به ریتم آن ضربان می بخشد و درون بازیگر را در جلوی دوربین به تلاطم وا می دارد تا به این ترتیب روح زندگی را در اسکلت و چهارچوب فیلم بدمد.

«فصل نرگس» روايتي از آدمهایی است که از جنوب تا شمال شهر را پر کرده اند. این فیلم سه قصه تو در تو را روایت می کند. سه قصه مستقل که هرکدام بر دیگری تأثیر دارند و آدمهای آن را به تکاپو وا می دارند تا کشمکش فیلم را فرا گیرد و مخاطب را روی صندلی سالن گیر بیندازد.

درست است که روایت زندگی آدم های امروز با تلخی ناگریز همراه است اما فیلم «فصل نرگس» یک عاشقانه آرام است که لطافت و زیبایی اش به تلخی های آن می چربد. مخاطب با دیدن این فیلم ناخودآگاه لبخند می زند زیرا سرتاسر آن روایت گر زندگی آدمهایی است که در زندگی روزمره شان لابلای آدم های دیگر در کوچه و خیابان با عشق برخورد می کنند و متبرک می شوند و به تعالی می رسند. «فصل نرگس» اثری شاعرانه است به همان اندازه که در لحن جمله قبل وجود دارد!

تقریبأ همه عوامل در خدمت اثر هستند و امیر آقایی بازی روانی دارد، یکتا ناصر متفاوت ظاهر شده و پژمان بازغی، گوهر خیراندیش و ریما رامین فر نیز بازی یکدستی ارائه داده اند.

در پایان باید گفت کاش فیلم سینمایی «فصل نرگس» زمان اکران خوبی نصیبش شود و مانند اکران جشنواره اش مورد بی مهری مخاطبان قرار نگیرد.


یادداشت وحید خانه ساز
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یک کارشناس فوتسال در گفت ‌و‌ گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ایران تیم بهتری نسبت به رقبای آسیایی دارد/باید به تصمیم شمسایی احترام بگذاریم

۱۱:۲۹  -  ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
ادبیات عجیب ژیلا صادقی!

جنجال خانم مجری بعد از درگذشت رضا داوودنژاد چه بود؟

۱۲:۲۹  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳
مربی تیم والیبال بانوان سایپا در گفت و گو با«دیباچه» مطرح کرد؛

تجربه بالای بازیکنان باعث قهرمانی تیم شد/ تیم قوی و جنگنده‌ای داشتیم

۱۲:۲۲  -  ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
گفتگوی کمتر دیده شده دیباچه با زنده یاد رضا داوودنژاد و همسرش

غزل بدیعی همسر زنده یاد رضا داوودنژاد: به خاطر عشق، همیشه در کنار رضا بودم

۱۲:۲۰  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با کارگردان سریال «از سرنوشت»

« رضا داوودنژاد » در رفاقت، مرام و غافلگیری، دست به نقد بود!

۱۶:۳۲  -  ۱۴ فروردين ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی ووشو در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

هدف کسب بهترین نتیجه در آسیاست/ بدون تغییر ترکیب، راهی انتخابی جام جهانی خواهیم شد

۱۲:۰۸  -  ۲۲ اسفند ۱۴۰۲
پربازدیدها
آخرین اخبار