جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۸۸۰
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵
نویسنده و کارگردان سریال «لیسانسه‌ها» در گفتگو با دیباچه؛
سروش صحت گفت: بعد از مشاهده برخی کارهای دوستان و همچنین سریال «شمعدونی»، آستانه‌های تحمل برخی پایین آمده بود و دیالوگ‌های کارها مدام به این افراد بر می‌خورد و به همین دلیل تصمیم گرفتیم با همین موضوع شوخی کنیم.
«سروش صحت» نویسنده و کارگردان سریال «لیسانسه‌ها» درباره ویژگی خاص و تفاوت این سریال با دیگر سریال‌هایی که کارگردانی کرده است، به خبرنگار دیباچه گفت: فکر می‌کنم چون داستان لیسانسه‌ها حول چند جوان و مشکلات و مسائل آنها می‌چرخد، جوانان و خانواده‌ها با این کار ارتباط خوبی برقرار کرده‌اند. در روند قصه داستان لیسانسه‌ها سعی کرده‌ایم مردم بازتاب خودشان را مشاهده کنند و در عین حال سریالی طنز و مفرح است که احتمالا همین ویژگی‌ها باعث جذابیت آن شده است.

سروش صحت: آگاهانه با آستانه تحمل وزارتخانه‌ها شوخی کردیم
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر استفاده از بازیگر جدید و جدیدالورود به مدیوم یک رسانه با ریسک همراه است اما شما هوتن شکیبا از تئاتر را برای کار انتخاب کرده‌اید، توضیح داد: اصولا به استفاده از بازیگرانی که در تلویزیون دیده نشده و ناشناخته هستند، بسیار علاقه دارم و این همیشه در کارهای من پابرجاست. دوست دارم ترکیب بازیگرهای کارهایم از بازیگران باتجربه‌تر، مستعد و قوی که کمتر شناخته شده‌اند، باشد و امیدوارم بتوانم در بقیه کارهایم این روند را ادامه دهم.


این کارگردان  درباره تجربه تقریبا ناموفق سریال «شمعدونی» در مقایسه با سایر آثارش به دیباچه گفت: ما در «شمعدونی» تمام تلاش‌مان را کردیم و من و ایمان صفایی دیگر نویسنده آن کار، خیلی شمعدونی را دوست داشتیم و خودمان فکر می‌کردیم که با مخاطب ارتباط خوبی برقرار کند ولی در عمل مخاطب لیسانسه‌ها خیلی بیشتر است و متوجه شده‌ایم که در سریال قبلی اشتباهاتی داشته ایم.


صحت به وضعیت سریال‌هایی که قشری خاص از جامعه را خطاب قرار می‌دهند، اشاره کرد و درباره قرار دادن صحنه هایی با ادای جملاتی نظیر «به کسی بر نخورد...» در دیالوگ بازیگران و اینکه این جملات در چه بخشی از فیلمنامه به متن اضافه شد، گفت: این تکه کلام قبل از قطعی شدن کار، زمانی که تنها  ۱۰ الی ۱۵ قسمت را درباره اینکه مسعود دنبال خانه و کار می‌رود، نوشته بودیم، در متن وجود داشت؛ اما تا این حد جدی به موضوع برنخوردن قشر یا سازمانی فکر نکرده بودیم، اما بعد از پخش برخی کارهای دوستان و همچنین سریال «شمعدونی»، متوجه شدیم که آستانه‌های تحمل برخی پایین آمده و دیالوگ‌ کارها مدام به این افراد بر می‌خورد؛ به همین دلیل تصمیم گرفتیم با همین موضوع شوخی کنیم.


کارگردان سریال «پژمان» تصریح کرد: این شوخی را وارد کار کردیم و چون می‌خواستیم به مسائل اجتماعی بپردازیم، روی وزارت کار و مسکن کار کردیم. خداراشکر وزارتخانه‌هایی که در سریال نام آنها برده شد، نیز با ما در این زمینه همکاری کردند و به نظر من در این بخش سریال اتفاق مهمی رخ داد.


کارگردان سریال «شمعدونی» در پایان در مورد اینکه چرا از یک بازیگر در همه وزارتخانه‌ها استفاده شده است، بیان کرد: فکر کردیم شوخی جالبی از کار دربیاید و تاکنون کسی ابراز ناراحتی و شکایت نکرده است.



نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳