پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 31 July 2025
کد خبر: ۴۱۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۰۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵

تورهای استانی کنسرت ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی برگزار می شود

طرح ملی اجراهای استانی ارکسترهای ملی و سمفونیک تهران به همت بنیاد رودکی آغاز شد.

به گزارش دیباچه، مدیرعامل بنیاد رودکی ضمن اعلام این خبر افزود: یکی از برنامه‌های دولت تدبیر و امید در حوزه موسیقی احیای ارکسترهای ملی و سمفونیک به عنوان نماد موسیقی فاخر بوده است.

تورهای استانی کنسرت ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی برگزار می شود

علی اکبر صفی‌پور با بیان اینکه این هدف هم‌اکنون در تهران به ثمر نشسته، تصریح کرد: خوشبختانه از چند ماه پیش علاقه‌مندان موسیقی فاخر در تهران شاهد اجراهای موفق ارکستر سمفونیک و ملی به شکل جداگانه و یا با مشارکت ارکسترهای بین‌المللی بوده‌اند. که از جمله آنها می‌توان به اجرای ارکستر فستیوال پوچینی ایتالیا و ارکستر سمفونیک تهران و هم‌چنین اجرای ارکستر ملی با خوانندگی علیرضا افتخاری در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر اشاره کرد.

مدیر عامل بنیاد رودکی درباره برنامه‌های دیگر بنیاد برای ارکسترهای ملی و سمفونیک به در گفت‌وگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد گفت: سیاست‌های ارکسترها، یکی از اهداف بنیاد رودکی که وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی هم به آن تاکید ویژه داشته‌اند توسعه فعالیت‌های هنری و ایجاد فرصت مناسب برای علاقه‌مندان به موسیقی در سایر استان‌ها برای بهره‌گیری از این هنر است. به همین منظور بنیاد رودکی تور اجرای استانی این ارکسترها را در دستور کار خود قرار داده است.

وی جزئیات این تورها را اینگونه تشریح کرد: ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی 5 اجرا در استان‌های بوشهر و خوزستان به روی صحنه می‌برد تا علاقه‌مندان به موسیقی فاخر فرصت استفاده از این موقعیت کم‌نظیر را پیدا کنند.

صفی‌پور در پایان از مدیران کل فرهنگ و ارشاد و تمام مدیران استانی بوشهر و خوزستان که در اجرای هرچه بهتر این برنامه‌ها مساعدت کردند، تشکر ویژه کرد.

ارکستر سمفونیک تهران در اولین اجرای خود در تاریخ دهم بهمن 95 در شهر عسلویه به روی صحنه می‌رود و به ترتیب در تاریخ‌های یازدهم و دوازدهم بهمن 95 در شهر بوشهر، سیزدهم بهمن 95 در شهر اهواز و در آخرین روز از اجرا چهاردهم بهمن 95 در منطقه آزاد اروند به اجرای برنامه می‌پردازد.

منبع: ایلنا
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴