چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۰۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵
طرح ملی اجراهای استانی ارکسترهای ملی و سمفونیک تهران به همت بنیاد رودکی آغاز شد.

به گزارش دیباچه، مدیرعامل بنیاد رودکی ضمن اعلام این خبر افزود: یکی از برنامه‌های دولت تدبیر و امید در حوزه موسیقی احیای ارکسترهای ملی و سمفونیک به عنوان نماد موسیقی فاخر بوده است.

تورهای استانی کنسرت ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی برگزار می شود

علی اکبر صفی‌پور با بیان اینکه این هدف هم‌اکنون در تهران به ثمر نشسته، تصریح کرد: خوشبختانه از چند ماه پیش علاقه‌مندان موسیقی فاخر در تهران شاهد اجراهای موفق ارکستر سمفونیک و ملی به شکل جداگانه و یا با مشارکت ارکسترهای بین‌المللی بوده‌اند. که از جمله آنها می‌توان به اجرای ارکستر فستیوال پوچینی ایتالیا و ارکستر سمفونیک تهران و هم‌چنین اجرای ارکستر ملی با خوانندگی علیرضا افتخاری در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر اشاره کرد.

مدیر عامل بنیاد رودکی درباره برنامه‌های دیگر بنیاد برای ارکسترهای ملی و سمفونیک به در گفت‌وگو با روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد گفت: سیاست‌های ارکسترها، یکی از اهداف بنیاد رودکی که وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی هم به آن تاکید ویژه داشته‌اند توسعه فعالیت‌های هنری و ایجاد فرصت مناسب برای علاقه‌مندان به موسیقی در سایر استان‌ها برای بهره‌گیری از این هنر است. به همین منظور بنیاد رودکی تور اجرای استانی این ارکسترها را در دستور کار خود قرار داده است.

وی جزئیات این تورها را اینگونه تشریح کرد: ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی 5 اجرا در استان‌های بوشهر و خوزستان به روی صحنه می‌برد تا علاقه‌مندان به موسیقی فاخر فرصت استفاده از این موقعیت کم‌نظیر را پیدا کنند.

صفی‌پور در پایان از مدیران کل فرهنگ و ارشاد و تمام مدیران استانی بوشهر و خوزستان که در اجرای هرچه بهتر این برنامه‌ها مساعدت کردند، تشکر ویژه کرد.

ارکستر سمفونیک تهران در اولین اجرای خود در تاریخ دهم بهمن 95 در شهر عسلویه به روی صحنه می‌رود و به ترتیب در تاریخ‌های یازدهم و دوازدهم بهمن 95 در شهر بوشهر، سیزدهم بهمن 95 در شهر اهواز و در آخرین روز از اجرا چهاردهم بهمن 95 در منطقه آزاد اروند به اجرای برنامه می‌پردازد.

منبع: ایلنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳