چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 23 July 2025
کد خبر: ۴۱۵۸۷
تاریخ انتشار : ۴۸ : ۱۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه

ستاره تبریزاد: جشنواره با اجرای من آغاز می شود/ امیدوارم بی مخاطب نمانم

تبریزاد کارگردان جوان اصفهانی از مسئولان تئاترفجر توقع دارد با اطلاع رسانی و تبلیغات، اساتید و مخاطبان را به دیدن نمایشش ترغیب کنند تا بی مخاطب نماند!
«یرمای درون من» به نویسندگی و کارگردانی ستاره تبریززاد، نمایشی است که در نخستین روز جشنواره تئاتر فجر سی و پنجم به روی صحنه می رود. ستاره تبریزاد که نخستین تجربه کارگردانی اش را پشت سر می گذارد، درباره چگونگی انتخاب نمایشنامه «یرما» برای اقتباس به خبرنگار تئاتر پایگاه خبری دیباچه گفت: با اینکه نمایشنامه «یرما» را یک مرد نوشته، اما فضای آن به شدت زنانه است و همین موضوع وسوسه انگیز هر کارگردان زنی را به اجرای آن ترغیب می کند.
ستاره تبریزاد: جشنواره با اجرای من آغاز می شود/ امیدوارم بی مخاطب نمانم

تبریزاد با تأکید بر اینکه نمایشنامه«یرما» اثری تأثیرگذار است گفت: از آنجاییکه تخصص من فرم و پرفورمنس است به سراغ این متن رفتم و برای اجرای آن با اساتید صحبت کردم و از آنها کمک گرفتم.

این کارگردان در توضیحات بیشتر گفت: اینکه نمایشنامه «یرما» را هنرمندان بزرگی کارگردانی کرده اند باعث ترس من نشد و خیلی به این موضوع فکر نکردم؛ اما زمانی که عکس اجراهای استاد علی رفیعی را دیدم هوشیارتر شدم و به این نتیجه رسیدم که مخاطب به تصویر و تابلوهای بیشتری نیاز دارد، بنابراین در انتخاب این اثر برای اجرا به یقین رسیدم و تصمیم گرفتم به شیوه خودم مخاطب را در اجرا سهیم کنم زیرا معتقدم اگر تماشاگر با اثر همراه نشود کار درست پیش نمی رود.

 ستاره تبریزاد با ابراز خوشحالی از حضورش در جشنواره تئاتر فجر گفت:  این نخستین بار است که در جشنواره تئاتر فجر شرکت می کنم و از آنجاییکه «یرمای درون من» اولین اثری است که در جشنواره اجرا می شود از مسئولان توقع همکاری دارم و امیدوارم با اطلاع رسانی درست و تبلیغات، اساتید و مخاطبان را به دیدن نمایشم ترغیب شوند و آن را نقد کنند.

این کارگردان جوان در پایان تئاتر را حاصل کار گروهی دانست و از همیاری و همدلی بازیگران، عوامل و مشاورانش تشکر کرد.

در نمایش «یرمای درون من» شاهد بی تابی های یرما هستیم. زنی که برای درمان بچه دار نشدنش از پیرزنی که وارد زندگی اش شده کمک می گیرد و در این میان به حقایقی می رسد.

این نمایش را ستاره تبریز زاد  بر اساس نمایشنامه «یرما» اثر فدریکو گارسیا لورکا نوشته و کارگردانی کرده است و علاوه بر خودش، زهرا شفیع، فراز شیرانی، رامتین صادقی نژاد در آن بازی می کنند. «یرمای درون من» در نخستین روز جشنواره یکم بهمن ماه، رأس ساعات 16:00 و 18:00 در سالن انتظامی خانه هنرمندان به روی صحنه می رود.
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴