يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴  |  Sunday, 07 September 2025
کد خبر: ۴۱۵۸۱
تاریخ انتشار : ۵۵ : ۰۰ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۵

اولین حضور زانیار در جشنواره موسیقی فجر با چاشنی انتقاد از همه

زانیار خسروی در اولین حضور خود در جشنواره موسیقی فجر از شهدای آتش نشان تقدیر و از مسئولین شهری و ارشاد انتقاد کرد.
زانیار خسروی خواننده جوان و مطرح کشور، برای اولین بار در قالب جشنواره موسیقی فجر، به اجرا  پرداخت و کنسرت خود را بعد از اجرای دو آهنگ  "همه دنیام "و چشمای رویایی " با ادای احترام به قهرمانان و شهدای آتشنشانی که در حادثه ساختمان پلاسکو، جان خود را از دست داده اند متوقف کرد و با درخواست او، حاضران در سالن ۳۰ثانیه ایستاده و برای این قهرمانان دست زدند.

اولین حضور زانیار در جشنواره موسیقی فجر با چاشنی انتقاد از همه

وی همچنین اشاره ای هم به تلخ بودن حادثه و نگفتن آمار دقیق شهدای این حادثه از سوی مسئولین کرد.

پس از این سخنان، قطعات "جاذبه "و  "حس کم یاب"اجرا شد و بعداز دقایقی وقفه در اجرا، حمله تند زانیار به مسولین ارشاد با سخنانی مبنی بر انتقاد از عدم صدور مجوز برای اجرای دو آهنگ این خواننده رقم خورد.

وی گفت: مگر آهنگ های من به امنیت مملکت لطمه می زند که می‌گویند مهمان های مهمی در این کنسرت حضور دارند و این دوآهنگ را اجرا نکنید.

اولین حضور زانیار در جشنواره موسیقی فجر با چاشنی انتقاد از همه

خسروی  در ادامه کنسرت به اجرای اهنگ "زود گذشت "پرداخت که اجرای این آهنگ قدیمی را توفیق اجباری دانست وگفت: به خاطر اینکه آن دو آهنگ را حذف کردند، این آهنگ قدیمی را اجرا میکنیم‌.
وی بعد از این آهنگ از علاقه مندان خود درخواست کرد: امشب هر چه انرژی دارید خرج کنید که تا آخر سال ۹۵ و اواسط سال بعد، قرار نیست هیچ کنسرتی  برگزار کنم و میخواهم وقت خود را برای تولید آلبوم صرف کنم‌.

اولین حضور زانیار در جشنواره موسیقی فجر با چاشنی انتقاد از همه

از دیگر قطعات اجرا شده در این کنسرت  "هی تو ""نه نمیشه "میلیونر نیستم "بود و  برای حسن ختام برنامه  زانیار از حاضرین در سالن خواست که سالن را ترک نکنند و افزود: از الان بغض منو گرفته که تا چند وقت نمی توانم اجرا کنم و دوست دارم در این لحظات، خاطره خوبی را کنار هم رقم بزنیم.

درخواست طرفداران اجرای آهنگ "ریسک "بود که زانیار اشاره کرد: این قطعه یکی از آن دو ترانه ای است که اجازه ندادند اجرا کنم و روی پیشونی من نوشته اند «ممنوع الکار»!

وی با اشاره به اینکه از ۹سال حضورش در عرصه خوانندگی، نتوانسته ۶سالش را فعالیت کند، افزود: دیگر حوصله ممنوع الکار شدن را ندارم.

بعد از آن، آهنگ "بدون تو" را با نواختن پیانو و روشن کردن نورهای موبایل حاضران، درحالی اجرا کرد که لحظات دلنشین و متفاوتی را برای حسن ختام کنسرت خود انتخاب کرده بود.

عکاس: عادل میثاقی نیا

مطالب برگزیده
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴