شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴  |  Saturday, 07 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۴۵۰
تاریخ انتشار : ۱۶ : ۰۸ - ۲۷ دی ۱۳۹۵
تهیه کننده یک فیلم دقاع مقدسی در گفتگو با دیباچه:
حسن عباسی تهیه کننده فیلم سینمایی «صدای منو میشنوید؟» گفت: برای هیات بازبینی احترام قائلم و واقعا همه فیلم ها را هم ندیده ایم که بخواهم درباره قد و قواره فیلم ها در حال حاضر نظر بدهم.
حسن عباسی تهیه کننده فیلم سینمایی «صدای منو میشنوید؟» به کارگردانی صادق پروین آشتیانی در گفتگو با خبرنگار سینمایی دیباچه درباره عدم انتخاب این فیلم در جشنواره فیلم فجر گفت: متاسفانه از این عجایب زیاد در سینما اتفاق می افتد من برای هیات بازبینی احترام قائلم و واقعا همه فیلم ها را هم ندیده ایم که بخواهم درباره قد و قواره فیلم ها در حال حاضر نظر بدهم.

بعد از جشنواره فجر حرف برای گفتن زیاد است/ برای هیات انتخاب احترام قائلم

وی افزود: در حال حاضر فقط تحمل میکنیم تا شاهد باشیم که ببینم فیلم های انتخابی در جشنواره فیلم فجر در چه جایگاه و سطحی قرار دارند.

عباسی خاطرنشان کرد: این موضوع را فراموش نکنیم که ما متر و معیار مشخص و قابل لمسی برای خوب یا بد بودن فیلم ها نداریم چون بخشی از این موضوع به سلایق برمیگردد البته متاسفانه در کشور ما و در این شرایط جار و جنجال بی تاثیر نیست.

تهیه کننده «صدای منو میشنوید؟» گفت: امیدواریم که انتخاب های جشنواره فیلم فجر درست بوده باشد و امیدوارم جای گله ای با دیدن دیگر فیلم ها در بین صاحبان آثار بوجود نیاید البته بعد از جشنواره فیلم فجر جای حرف خیلی زیاد است و ما و این دوستان خواهیم بود!  امیدوارم همیشه این احترام به جا باشد اما اگر نبود شرایط متفاوت خواهد شد.

عباسی درباره آخرین وضعیت فنی فیلم سینمایی «صدای منو میشنوید؟» توضیح داد: در حال حاضر بخشی کوتاهی از ویژوال فیلم و بخش نهایی صداگذاری باقی مانده است و پس از آن برای اکران عمومی برنامه ریزی خواهیم کرد.

این تهیه کننده تاکید کرد: از همه چیز مهم تر این است که فیلم از طرف مردم دیده شود، ممکن است جشنواره و جایزه تاثیری در قد قواره فیلم نداشته باشد اما ارتباط مخاطب با فیلم مهمتر است و صرفا حضور در جشنواره ملاک مهمی برای یک فیلم نیست.

«صدای منو میشنوید؟» اولین ساخته بلند سینمایی صادق پروین آشتیانی محسوب میشود که تهیه کنندگی این فیلم را حسن عباسی و حسن عباسی به طور مشترک بر عهده دارند.

پرویز پورحسینی، مژگان بیات، نگار عابدی، سعید داخ، حسن عباسی، عطا سلمانیان، احمد نیکپور، مرتضی ایمانی، لادن قناد، ایرج افکار، مهرزاد خلیقی،پروین ملکی، حسن ناصری و... در این فیلم بازی دارند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده: «یک شهر... یک کلید... و یک سفر... پدر سفری را آغاز می کند... سفری که پایانی است بر سال ها سکوت... سفری برای رهایی... برای رسیدن به پسرش که از نبرد بازنگشته... سفری برای پیدا شدن یک در... برای سبز ماندن خانواده اش و برای بازگرداندن زندگی به تنها نوه اش خورشید...».

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳