يکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴  |  Sunday, 14 December 2025
کد خبر: ۴۱۴۳۷
تاریخ انتشار : ۲۹ : ۱۳ - ۲۶ دی ۱۳۹۵
بازیگر فیلم سینمایی «امپراطور جهنم» در گفتگو با دیباچه

فرزین محدث: جشنواره فیلم فجر بیش از ثبات مدیریتی به ثبات فکری نیاز دارد/سیاست گذاری های جشنواره فیلم فجر اشتباه است

فرزین محدث که در فیلم «امپراطور جهنم» ساخته پرویز شیخ طادی بازی کرده است با انتقاد از سیاست های اجرایی جشنواره فیلم فجر از ویژگی های نقشش در این فیلم سینمایی سخن گفت.

فرزین محدث بازیگری است که تئاتر خوانده و با فیلم «شاعر زباله ها» در سینما شناخته شده است. این هنرمند که قرار بود با فیلم «امپراطور جهنم» ساخته پرویز شیخ طادی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کند با اظهار تأسف از نادیده گرفته شدن این فیلم توسط هیأت بازبینی جشنواره فیلم فجر، به خبرنگار سینما و تئاتر پایگاه خبری دیباچه گفت: کنار گذاشتن فیلم سینمایی«امپراطور جهنم» اتفاق عجیبی است و امیدوارم مسئولان برای این تصمیم دلیل قانع کننده ای داشته باشند زیرا «امپراطور جهنم» اثری ویژه درباره داعش است و چگونگی به وجود آمدن این گروه تکفیری را به تصویر می کشد و از دست های پشت پرده حکام آل سعود می گوید؛ اثری با فیلمنامه ای قوی که حاصل مدتها تحقیق و پژوهش پرویز شیخ طادی است.

فرزین محدث: جشنواره فیلم فجر بیش از ثبات مدیریتی به ثبات فکری نیاز دارد/سیاست گذاری های جشنواره فیلم فجر اشتباه است

این بازیگر ادامه داد: به جرأت می توان گفت که فیلم «امپراطور جهنم» ایرادهای تکنیکال ندارد زیرا پرویز شیخ طادی پیش تر با ساخت آثاری چون «شکارچی شنبه» و «روزهای زندگی» نشان داده که کارگردانی کاربلد است و استانداردهای سینما را می شناسد!

محدث گفت: این حذف ناعادلانه گویای این مطلب است که هیئت بازبینی سلیقه ای عمل کرده اند و با سیاست گذاری های غلط یکی از بهترین آثار جشنواره را از دور رقابت خارج کرده اند.

فرزین محدث با تأکید بر اینکه یکی از ویژه ترین نقش هایش را در فیلم شیخ طادی بازی کرده است گفت: در فیلم «امپراطور جهنم» نقش شخصی را بازی می کنم که ویژگی های جسمانی و فیزیکی خاصی دارد و در موقعیت های مختلف دست به اعمال عجیبی می زند.

این هنرمند توضیح داد: «امپراطور جهنم» این افتخار را به من داد که در بیشتر سکانس هایم با استاد علی نصیریان هم بازی باشم؛ بازیگری که در رسیدنش به نقش با دقت و وسواس زیادی عمل می کند و می توان از او بسیار آموخت؛ و جای بسی تأسف است که اثری با بازی درخشان ایشان در بخش مسابقه حضور ندارد!

بازیگر فیلم«یک تکه نان» با انتقاد از نوع عملکرد جشنواره فیلم فجر گفت: آزمون و خطا کردن در رویداد مهمی چون جشنواره فجر جایی ندارد و باعث بروز کاستی های می شود که دودش به چشم فیلمسازان و هنرمندان می رود؛ و در نهایت با توجه به اتفاق های اخیر می توان به این نتیجه رسید که در رویدادهای مهمی مانند جشنواره فیلم فجر، ثبات فکری از ثبات مدیریتی مهم تر است و دست اندرکاران باید به این موضوع اهمیت دهند.

محدث در پایان از انصراف کارگردان برای حضور فیلمش در جشنواره فیلم فجر اظهار خوشحالی کرد و در اینباره گفت: آقای شیخ طادی با انصرافش از حضور در بخش چشم انداز جشنواره فیلم فجر به سیاست گذاری های غلط جشنواره اعتراض کرد و قضاوت را به مخاطبانی سپرد که در اکران عمومی به تماشای فیلم می نشینند.

فیلم«امپراطورجهنم» به نویسندگی و کارگردانی پرویز شیخ طادی بنا به تصمیم هیئت بازبینی جشنواره فیلم فجر برای اکران در بخش چشم انداز(خارج از مسابقه) مناسب شناخته شد و پرویز شیخ طادی در اعتراض به این تصمیم از حضور اثرش در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر انصراف داد.

گفتنی است به جز فرزین محدث، علی نصیریان، ، علیرام نورایی، فرخ نعمتی، صبا کمالی، کوروش زارعی و سعید راد بازیگران فیلم سینمایی «امپراطور جهنم» هستند و محمد خزاعی تهیه کننده آن است.

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴