چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۳۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۲۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۵
وضعیت سریال جدید میرباقری
چندی است که به علت برخی اختلاف ها بین پیمان معادی و میرباقری فیلمبرداری سریال «ماه تی تی» متوقف شده است!
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دیباچه، فیلمبرداری سریال جدید میرباقری که «ماه تی تی» نام دارد متوقف شده است! شنیده ها حاکی از آن است که تولید این سریال پس از 53 روز فیلمبرداری به دلیل برخی اختلاف ها حدود یک ماه است که متوقف شده و این روند تا اطلاع ثانوی ادامه دارد!

تعطیلی ماه تی تی به دلیل قهر ابر قهرمان داستان تا اطلاع ثانوی!

گفته می شود دلیل این اتفاق که در هنگام فیلمبرداری یکی از سکانس های جنگی بسیار سخت و درحضور عوامل جلوه های ویژه رخ داده، مشاجره ای است که میان پیمان معادی و میرباقری در گرفته است!

طبق شنیده ها ماجرا از این قرار است که پس از برداشت های فراوان که علت آن ضعف بازیگر مقابل پیمان معادی در ایفای نقش عنوان شده است؛ میرباقری عصبانی شده و با ارائه چند پیشنهاد از معادی می خواهد که او را در ارئه بهتر نقش یاری کند اما با وجود تلاش های مکرر معادی و دیگر عوامل؛ میرباقری به نتیجه ایده آل نمی رسد و با دلخوری لوکیشن را ترک می کند و در ادامه پیمان معادی  نیز از بازی در این سریال انصراف می دهد!

حال اینکه چرا تولید این پروژه  تا به امروز از سر گرفته نشده است سوالی است که پاسخ آن را میرباقری و دیگر عوامل سریال می دانند.

سریال «ماه تی تی» که میرباقری طرح آنرا سالها پیش نوشته است داستان خیالی مرزبانی است که در زمان حمله مغول به ایران درگیر اتفاق های مختلفی می شود و در نهایت به  زمان معاصر می آید و با تناقض های رفتاری آدم ها روبرو می شود.

تعطیلی ماه تی تی به دلیل قهر ابر قهرمان داستان تا اطلاع ثانوی!

سیاوش طهمورث، لیلا حاتمی، جمشید مشایخی، حسن پاکدل، علیرضا شجتع نوری، ستاره اسکندری، شهرام حقیقت دوست، مریلا زارعی، مرجانه گلچین، مرضیه برومند، امیر آقایی، تعدادی از بازیگرانی هستند که در سریال «ماه تی تی» ایفای نقش می کنند و دیگر عوامل آن عبارتند از گروه نویسندگان: آزاده محسنی و الهه میرباقری، مدیر فیلمبرداری:حسین جلیلی، مدیر صدابرداری: ایرج شهزادی، طراح گریم: عبدالله اسکندری، طراح صحنه و لباس:مجید علی اسلام و طراح بدلکاری و جلوه های میدانی: ارشا اقدسی.

گفتنی است سریال «ماه تی تی» که نسبت به دیگر آثار میرباقری فضای متفاوت تری دارد قرار است برای نمایش در شبکه خانگی تولید شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علي احمدي مقدم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
2
2
شايد دستگيري سرمايه گذار اصلي سريال ملياردر معروف «هدايتي» علت اصلي تعطيلي سريال باشد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳