جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۲۸۷
تاریخ انتشار : ۳۴ : ۰۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۵
گفتگو با هنرمند پرکار تئاتر
آرش فلاحت پیشه بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر که تاکنون با کارگردان های شاخصی همکاری کرده است از همکاری جدیدش با حسین پاکدل می گوید.

آرش فلاحت پیشه بازیگر تلویزیون، سینما و تئاتر که فعالیت حرفه ای خود را از سال 75 آغاز کرده و تاکنون با کارگردان های شاخصی چون حمیدرضا نعیمی، حسین کیانی، زنده یاد محمود استاد محمد و جلال تهرانی همکاری کرده است درباره فعالیت های اخیر تئاتری اش به خبرنگار تئاتر پایگاه خبری دیباچه گفت: در نمایش «کابوس حضرت اشرف» به کارگردانی حسین پاکدل ایفای نقش می کنم و با هنرمندانی چون مهدی پاکدل، کوروش تهامی، عاطفه رضوی و صادق ملک هم بازی هستم.

فلاحت پیشه: برای حسین پاکدل بازی می کنم/شیوه اجرایی جشنواره تئاتر فجر را دوست دارم

این بازیگر با اشاره به این که نمایش «کابوس حضرت‌ اشرف» درباره تاریخ معاصر است گفت: این اثر به زندگی قوام السطنه می پردازد؛ سیاستمداری که از پایان دوره قاجار تا دوران پهلوی پنج بار نخست وزیر ایران شد و تاثیر به سزایی در اوضاع سیاسی و اجتماعی آن دوران داشت؛ که حسین پاکدل پس از تحقیق و پژوهش بسیار نمایشنامه آن را نوشته و ایمان افشاریان دراماتورژی آن را به عهده داشته است.

فلاحت پیشه درباره زمان و چگونگی اجرای این نمایش گفت: قرار است «کابوس حضرت اشرف» را در بخش بین الملل سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر اجرا کنیم و پس از آن، در بهمن و اسفند ماه امسال در سالن ناظرزاده کرمانی اجرای عمومی خواهیم داشت.

این بازیگر در پایان با ابراز خرسندی از حضورش در جشنواره تئاتر فجر گفت: اینکه نمایشها پس از اجرای عمومی به جشنواره می آیند باعث می شود گروه ها بدون استرس و شتاب آثار خود را به صحنه ببرند و نمایش با کیفیت تری را به مخاطب ارائه دهند.

آرش فلاحت پیشه فارغ التحصیل بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا است و تا‌کنون در نمایش‌های نرگس، دختری با شنل ارغوانی، پنهان خانه ی ۵ در، بیژن و منیژه، شکسپیر عشق ۲۰۰۱، تک سلولی ها، الکتریک عاشق، هی مرد گنده گریه نکن، ملانصرالدین، اگرشبی ازشبهای تهران، کافه مک اَدَم، خشت خام، به صدای زمین گوش کن، ازدواج آقای می سی سی پی، ملاقات بانوی سالخورده و داستان های میان رودان ایفای نقش کرده است.

از دیگر فعالیت‌های هنری فلاحت پیشه، بازی در چند مجموعه تلویزیونی و همین طور فیلم سینمایی محمد (ص) می‌باشد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳