سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴  |  Tuesday, 05 August 2025
کد خبر: ۴۱۲۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۱۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۵

شب متفاوت سینا حجازی با طرفدارانش/مراقب آرزوهایتان باشید!

سینا حجازی کنسرت زمستانی خود را در یک سانس در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کرد

به گزارش خبرنگار موسیقی دیباچه، شامگاه 17 دی ماه خواننده پرانرژی پاپ با هوادارانش دیدار کرد، برایشان ترانه خواند و از تلاش و تکاپویش در راه موسیقی صحبت کرد.

شب متفاوت سینا حجازی با طرفدارانش/مراقب آرزوهایتان باشید!
دیواره استیج حجازی با نورهای کوچک تزیین شده بود و یک آسمان ستاره باران را تداعی می کرد. دو همخوان مرد و یک همخوان زن ترانه های پرشور خواننده پاپ را با او همخوانی می کردند و سیل مشتاقان او هم در این همخوانی ها همراه بودند. او در جملاتی اظهار داشت: «برای انتشار آلبوم و برای برگزاری کنسرت بسیار جنگیدیم. کسری برادرم باعث شد در ایران بمانم و تلاش کنم. هیچ جایی بهتر از ایران نیست.» سپس از برادرش دعوت کرد که بر روی صحنه حاضر شد و او را در آغوش گرفت.

ترانه های «دیدی داری»، «هارمونی» «من خوابشو دیدم»، «تیک تیک تیک»، «آی دل»، «خیالباف»، «باریدم»، «مامان»، «لیلی»، «رویا»، «به نام نشدیم»، «تهران»، «خودتی» و «زن معمولی» در این کنسرت اجرا شدند.

شب متفاوت سینا حجازی با طرفدارانش/مراقب آرزوهایتان باشید!

خواننده ترانه «من خوابشو دیدم» پس از اجرای این ترانه برای همه مردم دنیا آرزوی صلح کرد. حجازی ترانه «مامان» را به مادرش که در سالن حضور داشت تقدیم کرد و گفت: «مادرم کسی است که همیشه به من انرژی داده است». در زمان اجرای این ترانه، عکس های دورانی کودکی خواننده پاپ در کنار مادر، پدر و دوستانش، نمایش داده می شد و لبخند بر لب حاضرین می آورد.

سینا حجازی در بخشی از برنامه از هوادارانش خواست که مراقب آرزوهایشان باشند. زیرا همین آرزوها اتفاق خواهد افتاد. وی این اجرا را یکی از آرزوهای خود خواند و از حمایت همه هوادارانش تشکر کرد. ترانه «دیدی داری» آخرین ترانه ای بود که دوباره اجرا شد.

در بین دو نیمه کنسرت، «ایمان غیاثی» نوازنده پرکاشن بر روی صحنه آمد و نوازندگان را به نواختن چند قطعه اینسترومنتال دعوت کرد و همزمان به معرفی آن ها پرداخت. ارکستر جوان و پرانرژی حجازی از نکات مثبت اجراهای اوست.

داریوش بیژنی به عنوان سرپرست ارکستر و نوازنده کلارینت و ساکسفون،سعید خیرخواه (کیبورد)، آرش احمدی (گیتار)، ایمان و پسرعمویش امیر غیاثی (پرکاشن)، سینا پرتوی (درامز)، در بخش بادی علی ضرابی (ترومپت)، بنیامین بیانی (ساکسوفون تنور)، سپهر عباسی (ترومبون(، بابک صفرنژاد (هارمونیکا)، نیما بهزاد (گیتار بیس)، سعید شیخ امیری (گیتار)، نسترن نفریه، هامون هاشمی و پرویز داوودی (گروه همخوانان)، گروه ارکستر حجازی در این کنسرت بودند.

«دیبا زاهدی»، «بهنام تشکر»، «سحر دولتشاهی» و «رامین ناصر نصیر» بازیگران توانای عرصه سینما از مهمانان ویژه حجازی در این اجرا بودند. با معرفی مهمانان ویژه، حاضرین به شدت آن ها را تشویق کردند. حجازی از توانایی رامین ناصر نصیر در حوزه ترجمه تمجید کرد و گفت: «کمتر کسی است که بداند رامین ناصر نصیر یک مترجم خیلی عالی است

 این اجرا به همت «موسسه فرهنگی هنری آوای دوران» به تهیه کنندگی رسول ترابی برگزار شد.

برچسب ها: دیباچه ، سینا حجازی
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴