دوشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۴  |  Monday, 07 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۱۱۹۱
تاریخ انتشار : ۵۹ : ۱۶ - ۱۵ دی ۱۳۹۵
در گفتگو با دیباچه عنوان شد:
سید محمد هاشمی اصل تهیه کننده پر سابقه تلویزیون از حواشی به وجود آمده درباره سریال «تاریکی شب، روشنایی روز» و اختلاف هایش با حجت قاسم زاده اصل می گوید.

سید محمد هاشمی اصل که در گذشته نه چندان دور تهیه کننده برنامه های زنده تلویزیون بود و حال در عرصه تهیه سریال حضور فعال دارد و آثاری چون «آوای باران» و«مسیر انحرافی» را کارگردانی کرده است؛ مدتی قبل قرار بود تهیه کننده سریال «تاریکی شب، روشنایی روز» باشد که از همکاری با این پروژه انصراف داد.

این تهیه کننده پر سابقه تلویزیون درباره دلایل انصرافش به خبرنگار سینمایی پایگاه خبری دیباچه گفت: دلیل انصرافم از این پروژه فقط اختلاف سلیقه ای بود که میان من و حجت قاسم زاده اصل کارگردان این سریال وجود داشت و هیچ دلیل دیگری برای این عدم همکاری وجود ندارد و هر آنچه غیر از این گفته شود حاشیه سازی محض است!

سید محمد هاشمی اصل: قاسم زاده دیالوگ نویس ماهری است/بازیگران تلویزیون از هوچی گری دست بردارند

هاشمی اصل، در توضیحات بیشتر گفت: تنها یک روز تهیه کننده این پروژه بودم و در روز اول پروژه از تهیه کنندگی آن انصراف دادم.

این تهیه کننده در ادامه گفت: به عنوان تهیه کننده تشخیص دادم که برخی از سکانس های سریال را اول فیلمبرداری کنیم؛ به این دلیل که در ابتدای تولید، پول و سرمایه بیشتری در اختیار تهیه کننده و گروه تولید هست و بخشهای مربوط به گذشته از سکانس های پرهزینه پروژه بودند؛ که آقای قاسم زاده نپذیرفتند و من نیز از ادامه همکاری انصراف دادم.

وی در توضیحات بیشتر گفت: همچنان با ایشان دوست هستم و احترام زیادی برایشان قائلم زیرا معتقدم نویسنده و دیالوگ نویس بسیار خوبی هستند؛ البته درباه شیوه کارگردانی ایشان نظری ندارم چون فرصت همکاری دست نداده است.

این تهیه کننده با تأکید براینکه هیچ مشکل مالی با عوامل نداشته است گفت: این درست نیست که عده ای درباره تلویزیون حاشیه سازی می کنند و با هوچی گری می خواهند نام تلویزیون را خراب کنند.

وی ادامه داد: تلویزیون تا به حال پول هیچ کس را نخورده است و اینکه برخی بازیگران در رسانه های دیگر جو سازی می کنند و سعی می کنند تلویزیون را در نظر مخاطبان بد جلوه دهند بی اخلاقی صرف و نمک نشناسی است زیرا خاستگاه همین اشخاص تلویزیون بوده و اگر تلویزیون نبود آنها نه شناخته می شدند نه به سینما راه پیدا می کردند!

هاشمی گفت: به هیچ وجه اهل حاشیه نیستم و از آنجاییکه از هجده سالگی در تلویزیون بوده ام آنجا را خانه خود می دانم.

این تهیه کننده عرصه تلویزیون در پایان، درباره فعالیت های اخیرش گفت: سریال «مرد» را به کارگردانی علیرضا بذرافشان در نوبت تولید دارم و منتظرم ایشان سریال «بی نمک» را به پایان برساند تا پیش تولید آن را آغاز کنم.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳