جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۰۹۹۵
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۲ - ۰۸ دی ۱۳۹۵
حضورهنرمندان تلویزیون درفضای مجازی
به هر حال چهارچوب ها و شرایط رسانه ملی با سینما و یا دیگر نهادهای فرهنگی متفاوت است و همکاری با آن قواعد خاص خود را می طلبد.
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، درکشور ماهم مانند دیگر کشورها، بسیاری از هنرمندان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی فعال می باشند، امری که به خودی خود می تواند بسیار مفید باشد.
بچه مثبت های شیطان در مجازآباد

شبکه های اجتماعی به عنوان بستری مناسب جهت ارتباط و تعامل نزدیک و دوسویه بین چهره و مخاطب می تواند تاثیر زیادی در رویه حرفه ای هنرمند داشته باشد و شخص از این طریق درعین ابراز نظرات خود درباره مسائل مختلف، بازخورد و نظرات دیگران را هم جویا شود و براساس آن به آینده حرفه ای خود هم خط دهی کند.

جدای از مساله ارزش های فرهنگی و اعتقادی ما که طبیعتا باعث تفاوت عملکرد هنرمندان در فضای مجازی نسبت به چهره های خارجی می شود، موضوعی که دراین بحث به طور جدی پیش می آید شرایط هنرمندان شاغل در آثار رسانه ملی است.

صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان تریبون رسمی رسانه ای نظام و هم چنین رسانه ای که داعیه تولید و ترویج محتوای اخلاقی منطبق بر موازین و اصول انقلاب اسلامی را دارد، بنا بر اجبار لازم است که نسبت به کارمندان و همکاران خود نظارت جدی تری نسبت به دیگر نهادها داشته باشد. نظارت و مطالبات نهادها و اشخاص ثالث از یک سو و هم چنین آثار و تبعات فعالیت هنرمندان این سازمان در فضای مجازی بر مخاطب از سوی دیگر از جمله دلایلی است که مدیران سازمان صدا و سیما را مجبور به اعمال نظارت بیشتر دراین زمینه می کند.

اصلا قوانین مرسوم  و معذوریت های حضور در برنامه های رسانه ملی به کنار، آیا مجری یا بازیگری که در رسانه رسمی جمهوری اسلامی ایران فعال است و به یمن همین حضور هم چهره شده است، حضوری که عمدتا در قامت شخصیت هایی اخلاقی و ارزش مدار بوده است، همین شخصیت ها باعث شکل گیری چهره ای خاص، معصوم و آرمانی از هنرمند در ذهن مخاطب عام شده است و وقتی این ذهنیت با برخی پست ها و عکس های متضاد با این ذهنیت در صفحات اجتماعی رو به رو می شود دچار نوعی دوگانگی و سرخوردگی می شود.

همانطور که اشاره شد، حضور چهره ها در فضای مجازی و ابراز نظرات شخصی و انتشار عکس های خصوصی ایرادی ندارد و چه بسا مفید و جذاب هم هست اما باید چهره های مشهور حاضر در رسانه ملی و البته مدیران این سازمان برای این دو راهی راه حلی پیدا کنند، حضور در این رسانه و رعایت قواعد بازی درآن و یا حضور آزادانه و بی قید و شرط در شبکه های اجتماعی را انتخاب کنند، این یادداشت نه درتایید و نه رد حضور در فضای مجازی است و نه ایجاد محدودیت در حریم خصوصی اشخاص، عصاره این بحث توجه به تبعات ایجاد دوگانگی و تضاد در ذهن مخاطبان تلویزیون است.

میلادنجفی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار