شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۰۹۹۵
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۲ - ۰۸ دی ۱۳۹۵
حضورهنرمندان تلویزیون درفضای مجازی
به هر حال چهارچوب ها و شرایط رسانه ملی با سینما و یا دیگر نهادهای فرهنگی متفاوت است و همکاری با آن قواعد خاص خود را می طلبد.
به گزارش رادیو و تلویزیون دیباچه، درکشور ماهم مانند دیگر کشورها، بسیاری از هنرمندان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی فعال می باشند، امری که به خودی خود می تواند بسیار مفید باشد.
بچه مثبت های شیطان در مجازآباد

شبکه های اجتماعی به عنوان بستری مناسب جهت ارتباط و تعامل نزدیک و دوسویه بین چهره و مخاطب می تواند تاثیر زیادی در رویه حرفه ای هنرمند داشته باشد و شخص از این طریق درعین ابراز نظرات خود درباره مسائل مختلف، بازخورد و نظرات دیگران را هم جویا شود و براساس آن به آینده حرفه ای خود هم خط دهی کند.

جدای از مساله ارزش های فرهنگی و اعتقادی ما که طبیعتا باعث تفاوت عملکرد هنرمندان در فضای مجازی نسبت به چهره های خارجی می شود، موضوعی که دراین بحث به طور جدی پیش می آید شرایط هنرمندان شاغل در آثار رسانه ملی است.

صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان تریبون رسمی رسانه ای نظام و هم چنین رسانه ای که داعیه تولید و ترویج محتوای اخلاقی منطبق بر موازین و اصول انقلاب اسلامی را دارد، بنا بر اجبار لازم است که نسبت به کارمندان و همکاران خود نظارت جدی تری نسبت به دیگر نهادها داشته باشد. نظارت و مطالبات نهادها و اشخاص ثالث از یک سو و هم چنین آثار و تبعات فعالیت هنرمندان این سازمان در فضای مجازی بر مخاطب از سوی دیگر از جمله دلایلی است که مدیران سازمان صدا و سیما را مجبور به اعمال نظارت بیشتر دراین زمینه می کند.

اصلا قوانین مرسوم  و معذوریت های حضور در برنامه های رسانه ملی به کنار، آیا مجری یا بازیگری که در رسانه رسمی جمهوری اسلامی ایران فعال است و به یمن همین حضور هم چهره شده است، حضوری که عمدتا در قامت شخصیت هایی اخلاقی و ارزش مدار بوده است، همین شخصیت ها باعث شکل گیری چهره ای خاص، معصوم و آرمانی از هنرمند در ذهن مخاطب عام شده است و وقتی این ذهنیت با برخی پست ها و عکس های متضاد با این ذهنیت در صفحات اجتماعی رو به رو می شود دچار نوعی دوگانگی و سرخوردگی می شود.

همانطور که اشاره شد، حضور چهره ها در فضای مجازی و ابراز نظرات شخصی و انتشار عکس های خصوصی ایرادی ندارد و چه بسا مفید و جذاب هم هست اما باید چهره های مشهور حاضر در رسانه ملی و البته مدیران این سازمان برای این دو راهی راه حلی پیدا کنند، حضور در این رسانه و رعایت قواعد بازی درآن و یا حضور آزادانه و بی قید و شرط در شبکه های اجتماعی را انتخاب کنند، این یادداشت نه درتایید و نه رد حضور در فضای مجازی است و نه ایجاد محدودیت در حریم خصوصی اشخاص، عصاره این بحث توجه به تبعات ایجاد دوگانگی و تضاد در ذهن مخاطبان تلویزیون است.

میلادنجفی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳